Hur man använder en TENS-apparat för kalv smärta

Kalv smärta kan bero på en mängd olika saker, inklusive överansträngning, kramp och muskelskada. Dessutom finns det så många behandlingsalternativ för att lindra en sådan smärta som det finns orsaker. Många människor som lider av avstå bensmärta mediciner och i stället välja behandlingar såsom transkutan elektrisk nervstimulering (TENS) enhet terapi. Elektronisk smärtlindring är en regim som kan ges hemma
1.
Diskutera TENS behandling med en sjukgymnast eller primärvårdsläkare som kan rekommendera lämpliga maskin inställningar och nivåer intensitet att utvinna maximal smärtlindring av denna form av behandling .
2.
Bestäm optimal placering av elektroderna. Ibland personer kan konsultera en TENS placering diagram för att bestämma där elektroder placeras på kroppen. För lägre bensmärta en elektrod placeras ofta nära botten av vadmuskeln, och en andra elektrod placeras lägre ner, precis ovanför ankeln regionen. Diagram konsultation rekommenderas för dem som inte efterfrågats TENS hjälp från en läkare.
3.
Rengör huden på de punkter där elektroder ska placeras. En spritsudd är frivillig men inte nödvändigt. Det är dock nödvändigt att se till att området noggrant torkas innan du fortsätter.
4.
Fast TENS-apparat sladdar till den disponibla elektroderna genom att använda sladden stift. Se till att kablarna är i gott skick innan du aktiverar maskinen.
5.
Ta bort skyddspapperet från TENS-elektroderna och fäst dem på de utsedda områdena på benet. Som TENS elektroder ofta har en stark lim, är det viktigt att åstadkomma detta steg i en enda försök.
6.
aktivera maskinen genom att långsamt vrida på pulsen och kontroller puls varaktighet. Om en läkare har angett en startnivå för dessa inställningar, gå efter dessa riktlinjer. Annars ska maskinen inställningar lyftas fram en stickande känsla känns som när musklerna blivit aktiverade. Såvida av en läkare, musklerna får inte kontraktet under denna behandling.
7.
Låt maskinen arbeta på vaderna för 5 till 15 minuter, beroende på graden av smärta . Denna behandling bör göras minst en gång per dag. Eftersom musklerna vänja sig vid förfarandet, puls och varaktighet nivåer kan behöva höjas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.