skälen för kolon smärta

Det kan finnas många skäl för kolon smärta. Det är viktigt att behandla smärtan omedelbart för att eventuellt förhindra att andra allvarliga hälsotillstånd. Detta kan endast åstadkommas genom att förstå de vanligaste orsakerna till kolon smärta

Halsbränna

Halsbränna är ibland orsaken till kolon smärta. Halsbränna kan bero på diarré eller magbesvär. Ta antacida för omedelbar lättnad.

Magsår

Allvarliga kan långvarig fall av halsbränna utvecklas till magsår. Detta tillstånd kallas också ulcerös kolit eller kolon sår. Om du anser att smärtan beror på en kolon sår, bör du kontakta din läkare omedelbart.

Förstoppning

Förstoppning är en annan orsak till kolon smärta. Om tidsintervallet mellan dina tarmtömningar är längre än normalt, du är mest troligt lider av kolon smärta på grund av förstoppning.

Irritable Bowel Syndrome

Irritable Bowel Syndrome är ytterligare ett skäl för kolon smärta. Denna gastrointestinala besvär orsakar smärta i buken och kolon och åtföljs ofta av uppblåsthet och ett plötsligt behov av att uträtta sina behov. Medicinering kan hjälpa till att minimera smärtan.

Koloncancer

Colon cancer är den allvarligaste orsaken till kolon smärta. Om du upplever fortlöpande obehag på grund av kolon smärta, bör du kontakta din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.