hur man sätter stopp för smärta i nedre ryggen

Lägre ryggsmärta kan bero på många saker, inklusive men inte begränsat till tunga lyft, ålder, eller bara en vanlig lat livsstil. Överraskande nog fler och fler människor i dessa dagar klagar smärta i nedre ryggen. Detta är ingen överraskning med tanke på fler och fler människor blir mer tunga viktade. Detta kan innebära påfrestningar på rygg och göra att den blir öm eller ont.

Även om du inte är feta, kan du fortfarande har smärta i nedre ryggen eftersom du lever en ohälsosam livsstil. Vissa personer som kan utveckla smärta i nedre ryggen innehålla video spelare, soffpotatisar, och människor som sloka när de sitter. .

Detta eHow kommer förhoppningsvis att visa dig hur du kan få ett slut på din smärta i nedre ryggen eller åtminstone göra det känns lite bättre och med tiden få ett slut på det
1.
Steg ett är att analysera om du har smärta i nedre ryggen på grund av en sjukdom, skada eller lättja . Om du har smärta i nedre ryggen på grund av skada eller sjukdom, bör du kontakta en läkare. Om du är lat eller feta, bör du gå vidare till steg 2.
2.
I det här steget, behöver du lära dig att bryta vanor. Om nedre delen av ryggen hindrar dig från att göra något du vill göra, måste du agera och åtgärda problemet. Brukar du titta på för mycket tv? Har du sloka medan du sitta? Vill du sitta och spela tv-spel i flera dagar utan att se solen? Har du dåliga matvanor som orsakar att du kan få för mycket i vikt?

Dessa är alla dåliga vanor som du bör bryta. Lär dig att spela spel eller titta på TV med måtta. Lär dig att äta sundare. Lär dig att komma ut och vara aktiv. Lär dig att bryta dåliga vanor. Nu till steg 3.
3.
Vara aktiv. Det finns många sätt att vara aktiv. Att gå ut och göra hälsosamma aktiviteter är alltid lättare och roligare med en vän eller make. Dessutom, om du går med en vän eller make då du både få ett bra arbete och leva sundare i stället för bara dig. Två flugor i en smäll.

Jogging, sit-ups, eller något på gymmet kan hjälpa dig att bli friskare vilket i sin tur bidra till att lindra och få ett slut på din smärta i nedre ryggen.
4.
Om du har en make eller maka, eller BF /GF om du är nära, är sex ett bra sätt att bli friskare och mer aktiva. Sex är en riktig träning och kan verkligen träna nedre delen av ryggen och i sin tur hjälpa den att må bättre, tillsammans med dig! Så om du har smärta i nedre ryggen, slå säcken med betydande andra och hjälpa vårda den tillbaka till hälsa.
5.
Så om du försöker alla dessa saker, i princip att leva en sundare livsstil, bör du börja märka en förbättring på din smärta i nedre ryggen. Ibland fungerar det inte alltid och du kan behöva hamna träffa en läkare. Men fler gånger än inte, om du bara är lat och ohälsosam, om du ändrar dina vägar, kommer du att se en stor förbättring. Jag hoppas att detta hjälper dig få ett slut på din smärta i nedre ryggen en gång för alla.

Tips och varningar


 • Håll dig borta från friterad mat.
 • Wii Fit är ett utmärkt sätt att få aktiv i ditt hem om du inte kan ge upp spelen
 • Prova sträckor som sträck på ryggen muskler
 • Om du har tillbaka smärta som är svår nog att du inte kan andas för lite rådfråga en läkare. Vänta inte.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.