hur man ska behandla artrit smärta med Neurontin eller gabapentin

Gabapentin, även känd under varumärket Neurontin, har kliniskt visat sig vara effektiva vid behandling av kronisk smärta, bland annat artrit smärta. Ursprungligen avsedd för behandling av kramper, snubblade forskare på ytterligare användning för gabapentin i förvaltningen neuropatisk smärta. Det är inte exakt klart hur gabapentin arbetar för att lindra artrit smärta, men många forskare tror de antikonvulsiva spelar en roll för att se hur hjärnans kemikalier kommunicerar med nerver i kroppen. Om du lider av artrit smärta, kan gabapentin vara ett möjligt verktyg som du kan använda för att hantera obehaget.
1.
Rådgör med din läkare. Gabapentin är en receptbelagd medicin och kan endast förskrivas av en legitimerad läkare. Tala om för din läkare vad du har lärt om gabapentin och förklara din önskan att lägga läkemedlet till din smärtlindring programmet.
2.
Fråga på apoteket om alla potentiella läkemedelsinteraktioner när du fyller ditt recept .
3.
Läs medicinering guide som följer med din fyllt förskrivning av gabapentin innan du tar första pillret. Var noga med att hålla utkik efter alla varningar, även de som ger råd om hur ofta, hur och i vilken läkemedlet skall tas. Följ alla anvisningarna exakt.
4.
Tänk spåra din smärta nivåer under den första månaden eller två av ta medicinen. Detta kan hjälpa dig att identifiera huruvida medicinen fungerar.

Tips och varningar


 • Gabapentin får tas i ett brett spektrum av doser. Har din läkare börja på lägsta möjliga dos och göra ökar enligt dess effektivitet i att hantera din smärta.
 • Effekterna av gabapentin på ett ofött barn är okänd. Om du är gravid, ammar eller funderar på att bli gravid, diskutera de potentiella farorna med din läkare innan man tar medicinen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.