loratadin och nässelutslag

Loratadin är en medicin som oftast används för att behandla säsongsbunden allergi, men det är också mycket effektiv vid behandling av bikupor. Hives kan orsakas av en rad miljöfaktorer, däribland allergier och stress

Funktion

Loratadin är inte en förebyggande medicin, den är föreskriven När symtomen har uttryckt. Det är normalt används för att behandla symtomen vid hösnuva och andra allergier och klåda och rodnad orsakad av bikupor.

Funktion

histaminer reagera på allergener i blodomlopp. Loratadin fungerar som ett antihistamin och block histaminer från att utlösa allergiska reaktioner.

Typer

Loratadin finns i olika former. Det kan tas som en flytande sirap, ett piller eller en tablett som löses upp på tungan. Loratadin tas normalt en gång per dag.

Fördelar

Loratadin är ett snabbverkande läkemedel som kan bidra till att minska klåda som orsakas av nässelfeber inom en dag, trots att hela förskrivning bör tas som rekommenderas av en läkare för det att vara helt effektiv.

Överväganden

Loratadin bör inte användas av personer som har njur-eller leversjukdom, ammar ett spädbarn eller är allergisk mot loratadin. Loratadin kan hittas i en del over-the-counter allergen mediciner också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.