Hur man använder en naturlig plan sömn stöd

Alla fysiska sömn stöd är att föredra att använda en sömn läkemedel för att somna. Om du kan somna utan att använda droger, kommer det inte kosta dig pengar varje gång du vill få en god natts sömn. Även om du använder sömn droger, kanske du vaknar känslan upp groggy på morgonen. Följ anvisningarna i denna artikel för att lära sig att sätta ihop en naturlig plan sömn stöd som hjälper dig att somna naturligt varje natt
1.
Stäng starkt ljus. Din naturliga sömn stöd planen börjar med att sätta dig själv i dåliga omgivningar för minst en halv timme innan du planerar att gå till sängs. När dina ögon ser dämpa belysningen under tillräckligt lång tid, vet ditt sinne automatiskt att det ska börja förbereda sig på att somna. Om du kan undvika TV och datorskärmar rätt innan sängen, det hjälper ännu mer.
2.
Ta ett varmt bad. Bad är en sådan effektiv naturlig sömn stöd, eftersom de arbetar på två olika sätt: 1) När du är i badet, fungerar värmen till naturligt dina muskler och lindra stress. 2) När du har fått ur badet, din kroppstemperatur hög från det varma vattnet, och som din kroppstemperatur kyler, vet kroppen att det är dags att börja somna.
3.

Drick örtte utan sötningsmedel. Örtte som används som en naturlig sömn stöd i många familjer och kulturer. Pepparmint, kamomill, eller en kombination av båda är avslappnande, och de lugnar magen nog så att du inte hamnar tänka på det när du försöker somna.
4.

Prova valerianarot. Valerianarot har använts sedan antiken som en naturlig sömn stöd. Roten har milda lugnande effekt och kan köpas i kapselform eller i form av utdrag på din lokala hälsokostaffär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.