hur du inkluderar citroner och limefrukter för lung-hälsa

Den näringsmässiga hälsa som citroner och limefrukter ge till dina lungor är värdefullt i kampen mot sådana sjukdomar som vad som är orsakad av effekterna av rökning och lungcancer. Om du ger dina lungor med vitaminer och mineraler de behöver för att vara friska till exempel med citroner och limefrukter du är på rätt spår hälsa klokt.

C-vitamin är ett vitamin som är framträdande i citroner och limefrukter de hjälper till att skydda lungorna från spasmer och fria radikaler assocaited med luftföroreningar, astma och rökning.
1
Squeeze Citron /Lime i vatten för lung-hälsa:. .

Istället för att bara dricka vanligt vatten, pressa några färska citronsaft, eller limesaft in i det, är detta inte bara ger dig en mega boost av antioxidanter, är det också mycket uppfriskande.
2.

Dryck citron /lime i te:

Varsågod gör din kopp te. Istället för att använda socker, prova bara lite stevia om du behöver söt, och tillsätt en tesked färskpressad lime eller citron på ditt te.
3
Strö på färska grönsaker och sallad.

Top blancherade grönsaker med en skvätt färsk citron eller lime. Lägg den på toppen av din hälsosam sallad till zesty touch, samt att förstora och stärka hälsan hos dina lungor
4
Gör en Cooler:. .

Prova att blanda kokosmjölk, myntablad, krossad is och limejuice. Detta är ett utmärkt sätt att uppdatera och få tillräckliga mängder av vitamin C för lung-hälsa
5
använda citron /lime för salt. .

Många av oss försöker begränsa vår saltintaget av hälsoskäl. Prova att sätta en klyfta citron eller lime på din tallrik med en måltid och använder juice som ett substitut för salt. Det är skarp och syrlig och kan verkligen göra susen för att ge smak
6
Gör sockerdricka:. .

Ta och göra din egen hemmagjorda lemonad eller Limeade, Detta är mycket delikat och ett underbart sätt att se till att du packar din kropp med kraftfulla antioxidanter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.