klar snuva vs gul ansvarsfrihet

Färgen på snuva varierar från klar till gult och ibland grönt, och är en indikator på vad som händer i kroppen. Slem är kroppens första linjens försvar mot virala inkräktare samt vaktmästaren

rensa utsläppet

Som rapporterats på SinusWars hemsida, klar eller färglös slem är ett tecken på ett hälsosamt tillstånd. men när kroppen plötsligt börjar generera en hel del slem, kan detta vara tecken på en tidig virusinfektion.

gul ansvarsfrihet

När slem börjar tjockna och bli gula, är det ett gott tecken. Gul ansvarsfrihet visar att kroppen är vinna kriget mot sjukdom och är oftast ett tecken på läkning.

Gröna flytningar

Green ansvarsfrihet visar en sinus-infektion, och ansikts tryck eller ömhet är en kompletterande symptom. Om tillståndet kvarstår i mer än några dagar bör en läkare rådfrågas, och antibiotika kan krävas.

Näsa Blowing

Enligt Indiana Public Media Moment of Science hemsida, snyta hårt in i en vävnad kan orsaka mer problem än nytta. En bättre metod är att blåsa försiktigt genom ena näsborren när du kopplar den motsatta näsborren.

Nasal Flush

Mayo Clinic rekommenderar nasal bevattning genom att rengöra nässlemhinnan genom att spola med varmt, renat vatten med havssalt och bakpulver , borttagning stagnera slem. Denna metod är enkel, säker och lämplig för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.