hur man använder genitala vårtor behandling för män

Om du vill undvika pinsamma för att gå till läkaren och låta dem veta att du har genitala vårtor, kan du göra det. Du är inte bara sparar pengar genom att inte gå till läkaren, är du undvika förnedring i samband med att låta andra veta att du har genitala vårtor.

De bästa lösningarna för män är den enklaste i de flesta fall, vilket innebär att du kan fortsätta utvärtes genitala vårtor behandlingar. Om du vet att du har genitala vårtor kan du enkelt köpa några OTC-läkemedel som ger dig den lättnad som du söker.
1
Aldara är en lokal behandling som fungerar effektivt för att bekämpa genitala vårtor. . Aldara fungerar inifrån genom att aktivera kroppens eget immunsystem. När Aldara kräm är appliceras på huden, är immunceller aktiveras och resor till området. Till exempel i fallet med genitala vårtor, det aktiverade immunceller arbetar för att eliminera celler som har smittats med humant papillomvirus (HPV) som orsakar vårtor.
2.
Condyline ( Galderma aktuell) är en effektiv topikal gel används för behandling av externa genitala vårtor orsakade av HPV och aktinisk keratos (AK) på huden. Vanligen föreskrivs för en behandlingsperiod på 3-4 veckor, har denna drog har visat sig minska och /eller eliminera alla vårta utväxter i samband med HPV, samt att eliminera förekomsten av aktinisk keratos.
3.

Triklorättiksyralösning inga allvarliga biverkningar påverkar associerade med den. Detta fungerar genom kemisk bränna bort vårtor och måste tillämpas med försiktighet av läkare (så ja du måste uppsöka läkare om denna behandling, sorry). Som med podofyllin kan vaselin hjälper till att skydda omgivande hud från irritation. En brännande känsla kan förekomma i 5 till 10 minuter, eftersom syran är döda vårtor, dödar helst syra något på din hud kommer att brinna i någon mån.
4.
Podofyllin är en kemisk behandling som de drabbade huden och kommer från ett växtextrakt. Podofyllin är giftig för mänskliga celler och hindrar vårtor från att växa genom att bryta den naturliga tillväxten process av kroppens hudceller. Detta kommer att bidra till att stärka kroppens immunförsvar att bekämpa vårtor viruset.
5.
Imiquimod inte kommer att öka hela ditt immunförsvar utan bara förbättra det område den appliceras på huden. Imiquimod kan ta upp till fyra månader att arbeta och kan användas hemma väldigt lätt. Du måste använda denna kräm tre gånger i veckan och det måste tvättas bort efter 6 till 10 timmar. Sin irritation i vissa människor är mycket vanligt men om hudirritation är mycket allvarligt, ska du sluta använda krämen och söka ytterligare läkare för andra krämer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.