hur man ska behandla genital herpes

Mer än 20% av amerikanska ungdomar och vuxna har smittats genital herpes, med 25% av kvinnorna lider av viruset. Medan det finns idag inget botemedel mot herpes, det finns en mängd olika fysiska och medicinska behandlingar som kommer att bidra kan förkorta utbrott, minska deras förekomst och lindra symtom och lidande
1.
Mediciner
grund av det stora antalet herpes drabbade (och potentiella kunder), läkemedelsföretag har lagt mycket tid och kraft på att utveckla antivirala läkemedel för att behandla viruset. Dessa inkluderar Zovirax, Famvir och Valtrex. Alvedon och Tylenol lindra smärta och feber.
2.
Naturläkemedel
Ett antal naturläkemedel, tas oralt eller appliceras lokalt, har visat sig lindra herpes symtom. Dessa inkluderar propolis (kåda från binas vax), lysin (en aminosyra), zink (för att hjälpa läkningen av vårtor), B-Complex vitamin (tas dagligen för att hjälpa till att förebygga och förkorta utbrott), saltbad, vitamin C (tas dagligen för att minska svårighetsgraden av utbrott) och oleuropein (en ingrediens i olivolja blad).
3.
kost, näringslära Stress
Stress frigör hjärnan hormoner som hämmar immunsystemet, vilket gör herpes utbrott mer sannolikt och svårare, så att undvika stressiga situationer kan hjälpa dig minska antalet och svårighetsgraden av utbrott. Kost och motion också påverkar immunsystemet, så du vill att uppmärksamma båda. På diet fronten, är en diet av livsmedel som innehåller mycket lysin och låg i arginin rekommenderas.

Tips och varningar


 • Varma bad salt, Alvedon och Tylenol är enkla behandlingar för herpes händelser. Efter ett bad, handduk torka försiktigt och noggrant och bära löst sittande, bomull underkläder.
 • Gravida kvinnor bör rådgöra med en läkare innan du tar något herpes mediciner.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.