hur man minimerar risken för hjärtinfarkt under träning

Motion är viktigt att en sund livsstil, men när du är i riskzonen för hjärtinfarkt, det finns en oro övningar som ökar din puls eventuellt orsaka en hjärtattack. Detta gäller särskilt när du startar en ny övning regimen och du planerar att förlora alla dina extra vikt inom en kort tid
1.
Börja träningen långsamt. Det värsta du kan göra för ditt hjärta är att utöva plötsligt en hel del när kroppen används till mindre motion. Börja långsam med övningar som är skonsamma mot kroppen, som att gå på ett löpband i några minuter. Du vill få din puls att gå, men du inte vill göra din kropp stressad.
2.
Gradvis öka intensiteten i träningen. Istället för att bara plötsligt börjat göra fem miles av att driva en dag, börja med en halv mil och arbeta upp till fem miles per dag i stället. Detta inte bara undviker extremt ömma muskler som kan vara mycket smärtsamt, men det förhindrar också skador till ditt hjärta.
3.
har alltid tid att värma upp och svalna. Istället för att man börjar utöva Full Tilt varje dag, sakta värma upp musklerna först. Detta förhindrar skador och det förhindrar att din kropp har en stöt av stress när du börjar träna. Kylning hjälper ner för att undvika musklerna plötsligt beslag upp, vilket kan vara smärtsamt.
4.
Håll vätskenivån. Vätskebalans är viktigt när som helst, men när du tränar det är speciellt nödigt att du svettas och som kan leda till att du hamnar uttorkad. Se till att du dricker mycket vatten. Det bidrar till att undvika blodproppar som kan orsaka hjärtattacker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.