hur man tar hand om en tatuering

Så du har precis fått en ny tatuering och det ser häftigt! Nu är du kommer att vilja ta hand om den för att försäkra den förblir ser bra ut för en lång tid. Ta hand om din nya tatuering är också väldigt viktigt att undvika att få en infektion. Kom ihåg att när du lämnar tatuering salongen är det inte ansvar för konstnären att ta hand om det. Så här är några enkla tips för att se din nya tatuering vistelser ser bra och inte råkar bli smittad
1. .
Bråka inte runt med bandage! Efter din tatuerare slutade upp din tatuering de tog sig tid att rensa upp ett förband upp det. Detta är en mycket viktig anledning. Tattoo's är i huvudsak öppna kött sår. De är grogrund för bakterier och infektioner. Så även om din nya tatuering ser helt fantastisk och du har behov av att visa alla du ser, lämna bandage ensam i minst ett par timmar efter att få arbetet gjort.
2.

När du har lämnat bandage på ett tag du kommer att vilja tvätta och behandla den regelbundet. Använd ljummet vatten och en mild antibakteriell tvål. ANVÄND INTE en tvättlapp . . . Låt inte dusch för att CONTENTIOUSLY drabbade området. Du är bättre att använda handen för att försiktigt tvätta området och låt duschvattnet skölja ur det indirekt.
3.
När du torkar av din tatuering, inte gnugga den med en handduk. Försiktigt klappa området ordentligt med en ren handduk eller pappershandduk.
4.
ANVÄND INTE Neosporin. Du kommer att vilja använda ett tunt lager av A D salva. Tänk på att skydda din nya tatuering från solen. Om skorpbildning inträffar det är normalt, bara inte någonsin plocka på dem. Använd en varm tvättlapp och låt det sitta på tatuering för ett par minuter. Om det är peeling lite, lägga lite A D på den eller någon lotion. Njut av din nya tatuering och ta hand om det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.