Hur man sover bättre varje natt

Hur man sover bättre är svårt för många människor. Sömnlöshet är frustrerande och det rånar dig av sömn du behöver. Om du är en person som inte kan somna eller sova, prova dessa lösningar
1.
Sova bättre genom att hålla sig borta från sömntabletter eller över disk sömn-stödet produkter. Du kan bli beroende av dem och över tid, de är inte lika effektiva. När du slutar ta dem, kan du uppleva sömnlöshet. Det är bättre att börja med några naturliga lösningar först.
2.
somna snabbare genom att få tillräckligt med solljus. Melatonin, en hjärna kemikalie som styr kroppstemperatur, regleras av solljus. Rytmer i kroppstemperatur skapa normal sömn mönster. När du stiger upp på morgonen, äta frukost vid fönstret eller ta en tidig morgonpromenad. Om du vaknar för tidigt på morgonen för att göra detta, få lite sent dag Sön Undvik mörka solglasögon och hålla draperier öppen tills solen går ner för att sova bättre.
3.
Ha ett mellanmål med kolhydrater som bröd, bagels eller crackers innan sänggåendet för att öka serotonin, en hjärna kemikalie som främjar sova.
4.
sova bättre med glada bilder innan sängen. Undvika allt som gör dig orolig och incourage sömnlöshet. Detta är förmodligen anledningen till att det var en gång så populära att räkna får för att hjälpa somna snabbare.
5.
Ge dig själv en massage innan sängen. Gnugga dina axlar och nacke. Använd fingrarna för att arbeta upp i skallen, panna, näsa, kinder och uttag öga att börja sova bättre.
6.
Får tillräckligt med motion under dagen. Det kommer att frigöra spänningar i kroppen och öka din serotonin. Planera din träning under dagen eller kvällen och minst ett par timmar innan läggdags.
7.
Undvik stimulerande aktiviteter innan läggdags. Att motionera, se på tv, eller arbeta på datorn kan göra det svårare att du somnar fort.
8.
Ta en varmt bad eller dusch för att koppla dig. Det kommer också att öka chanserna att sova bättre. Om du tar ett bad, lägg en halv kopp bakpulver i badkaret. Det är en lösning som har en lugnande effekt.
9.
Ta en tesked honung vid sänggåendet. Det fungerar som ett lugnande medel. Lägg det i viss rostat bröd eller rör ner den i en varm kopp vatten. Prova några av dessa tekniker och du kommer snart behärska konsten att sova bättre.

Tips och varningar


Kom ihåg
 • att honung inte bör ges till barn under ett års ålder.
 • artikel Copyright 2010 by Hummingbirdee. Kopiera inte.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.