hur du minska din risk för hjärtsjukdom

Ditt hjärta är utan tvekan den viktigaste muskeln i kroppen. Det är förmodligen den hårdast arbetande muskler också, slog omkring 100. 000 gånger om dagen. Utan ditt hjärta att pumpa näringsämnen och syre till dina celler via blodet, skulle livet snabbt bli mycket värre för dig, så det är väldigt viktigt att förstå hur du håller ditt hjärta friskt. Denna artikel kommer att visa dig hur att bevara hälsan i ditt hjärta, och därmed minska din totala risken för hjärtsjukdom
1.
Genomföra hälsosamma livsmedel i din kost. Ät en rejäl portion hela korn, grönsaker, frukt och proteinrika fettsnåla mejeriprodukter såsom yoghurt. Så mycket som möjligt (utan att bli galen), undvika fet och salt mat, och speciellt stekt mat. Det är ett välkänt faktum att konsumera för mycket friterad mat i din kost kan bidra till tilltäppta artärer.
2.
Motion minst 30 minuter per dag minst fem dagar i veckan. En aktiv hjärta är ett friskt hjärta. Välj övningar som är roligt för dig. Några av de vanligaste formerna av övningar är promenader, jogging, simning, eller ljus-effekter aerobics. Detta kommer att vara en viktig roll på att hjälpa till att hålla din vikt på ett hälsosamt serien, som är en av de viktigaste faktorerna för att upprätthålla hjärthälsa.
3.
Hålla en god titta över ditt " ; stats "-ditt blodtryck och kolesterolvärden. Låt dem kontrolleras och testas regelbundet. Detta kommer att bättre informera dig om var du befinner dig på den risk för hjärtsjukdomar.

tips och varningar


 • Då ingenting är garanterat i detta liv, kan du minska definitivt din totala sannolikheten för att ha hjärtsjukdomar om du är villig att genomföra de listade förslagen ovan på ett konsekvent sätt.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.