hur man köper kontaktlinser online utan recept

De flesta lokala butiker som säljer kontaktlinser kräver läkarrecept och vänta en vecka eller två. Online inköp kan vara enklare och snabbare
1.
Även om du inte behöver recept från läkare för att köpa linser på nätet, måste du veta vad din recept. Fel nummer kommer inte att hjälpa dig att se bättre. Därför, innan du köper för första gången har en läkare kontrollera dina ögon. Varje år eller så bör du gå tillbaka för att kontrollera om din syn har förändrats alls.
2.
Det finns många online-företag som säljer samma typ av linser. Men de större företagen är mer benägna att ha dem i lager och kommer att leverera dem till dig snabbare. Titta på länkarna nedan. Platser såsom 1800contacts har en prisgaranti. Om du hittar det billigare någon annanstans, kommer de att matcha priset. Då kan du få det bästa priset från toppen hemsida.
3.
Köpa flera rutor åt gången kan komma ut billigare och kommer definitivt att spara på fraktkostnaderna. (Du behöver bara betala frakt en gång, istället för många gånger. ) Dock inte köpa för många eftersom dina ögon förändras över tiden. Du kan behöva en annan linser recept kontakta nästa år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.