Så för att lindra solar plexus smärta

Solar plexus är området precis under bröstet. När det är i smärta, kan solar plexus vara mycket irriterande. Det finns olika skäl till varför någon kan uppleva smärta här. Det kan ha att göra med alltför magsyra eller uppbyggd eller någon kan vara med oförklarad bröstsmärta eller har en drog muskel
1.
Acid Relief

För någon som upplever en syra uppbyggnad, kommer antacida vara till nytta. Mest över disk antacida kommer att göra susen, men om behandlingen fortsätter i mer än fem till sju dagar och den enskilde är inte att finna den lämpliga lättnad är det viktigt att den som gör ett läkarbesök, eftersom ett recept kan vara nödvändigt att använda i samband med over-the-counter behandlingar. En blandning av flytande antacida, till exempel Maalox eller Mylanta och hårt chewables, såsom Tums eller Rolaids, kan fungera. Eller ett recept antacida i tablettform kan förskrivas i upp till två månader för syra lättnad.
2.
Pulled muskelsmärta

Du skulle bli förvånad över hur många muskler springa genom solar plexus. Ibland, om vi drar en muskel, kan det orsaka en hel del obehag och smärta i hela området.

För en drog muskel, vara noga med att inte över-stimulera muskler genom att göra för mycket. Det är inte heller bra att bara lägga ner heller. De flesta människor tycker att gå tillbaka till sina normala, dag för dag rutin är det bästa botemedlet. Avstängning mellan varma och kalla kompresser kommer också att hjälpa. För svår muskelsmärta i solar plexus, prova dämpar en handduk i varmt vatten och några droppar lavendel eller kamomill eterisk olja. Låg platt på rygg och linda din bara hud med den fuktade handduken runt solar plexus. Täcka upp med en varm filt och koppla av några minuter. Ibland värmen är nog, men andra människor tycker att med hjälp av en kall kompress bidrar även, eller alternerande fram och tillbaka mellan de två.
3.
Vad gör man åt svår bröstsmärta

Ibland smärta kommer ursprung överst på solar plexus och sträcker sig in i botten av bröstet. Om det blir till svår bröstsmärta, får akut medicinsk vård behövas, särskilt om patienten upplever en förkrossande eller tränga känsla i bröstet. Detta kan vara ett tecken på en hjärtinfarkt. Ibland är denna smärta kan uppstå på grund av stress också och stresshantering kan vara vad doktorn rekommenderar. Denna typ av smärta, speciellt om det har sitt ursprung i solar plexus, kan vara svåra att urskilja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.