hur avtar Valtrex

Genital herpes drabbar en av sex amerikaner i åldrarna 14 och 49, enligt Centers for Disease Control. Många människor smittade med herpes simplex virus ofta får, långvarig utbrott som kräver medicinsk behandling för att minska sina symptom. En vanlig medicin som används för detta är Valtrex, en kraftfull åtgärd som fungerar mot det virus så länge som användaren tar det. Även Valtrex hjälper till att förhindra herpes finnar, kanske en del användare vill inte fortsätta sin ordinarie dos
1.
Tala med din läkare innan nedtrappning några mediciner. Med Valtrex dagligen kallas "suppressiv behandling", och det rekommenderas starkt för personer som har fem eller flera utbrott per år. Genom att stoppa din medicin, kan du sätta dig i riskzonen för mer frekventa utbrott.
2.
Förstå konsekvenserna av falla av din läkemedel. Genom att minska eller stoppa din Valtrex dos kan du börja uppleva mer frekventa och mer allvarliga utbrott än du haft medan på medicinering.
3.
minska dosen av Valtrex långsamt. En typisk dos för daglig suppressiv behandling är en tablett om dagen. För den första veckan du börjar kona, bara ta en halv tablett en gång om dagen.
4.
Ta en halv tablett varannan dag för den andra veckan du är nedtrappning av dosen. Var på jakt efter tecken på en utbrytning.
5.
Sluta ta Valtrex när du når den tredje veckan. Fortsätt att leta efter tecken på en utbrytning.

Tips och varningar


 • grund av dess negativa inverkan på immunförsvaret, är stress den främsta orsaken till herpes finnar . Försök inte att minska din Valtrex dosen om du går igenom en stressig period i ditt liv.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.