hur man behandlar en smärtsam kräfta öm

Cankerskav kan orsakas av många saker. Till exempel orsakar apelsinjuice Cankerskav i min mans mun, därtill han måste begränsa sin konsumtion av livsmedel och drycker som är mycket sura. Ett antal andra faktorer kan spela en roll i att få kräfta sår. De kan orsakas av trauma eller stress. De kan också bero på en brist på järn eller vitamin B12.

Kräfta öm smärta kan vara outhärdlig ibland. Om du behöver hjälp befria sig själv från den plågsamma smärta de orsakar, läs vidare.
1.
Salt Skölj att lindra kräfta öm smärta

Genom att kombinera salt i ett litet glas vatten, kan du mycket väl kunna lindra smärtan som orsakas av ditt Cankerskav. Enkel kombinera 1 /2 tsk salt med 8 dl vatten. Skölj munnen med vatten tills smärtan försvinner.
2.
Använd Vanilla att lindra kräfta öm smärta

Ut en bomullstuss och placera en liten mängden vanilj på det. Gnid bomullspinnen försiktigt över kräfta öm. Du kan ibland bli av kräfta öm smärta genom att göra detta. Det är en enkel sak och ett bra sätt att bli av med din smärta eftersom de flesta alla har en flaska vaniljextrakt någonstans i deras hus!
3.
Använd medicin för att lindra kräfta öm smärta

Det finns många läkemedel på marknaden som kan hjälpa dig att bekämpa smärtan av. Bara att gå till din lokala apotek kommer du att kunna se flera sorter. Några förslag är Anbesol och Oragel. Även om dessa är inte de enda mediciner där ute, det är de mest kända kräfta öm behandlingar.
4.
Inte irriterar en kräfta öm!

Du kan ha ett behov av att slicka eller bita i kräfta öm. Gör inte så här. Bitande Cankerskav kommer bara att göra irritation och smärta värre och kommer ofta bara resultera i att det tar längre tid att läka. Motstå uppmanar!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.