hur man hjälpa till att minimera ledsmärta naturligt

När du får ledvärk, som är en indikator på någon typ av inflammation i kroppen. Det kan finnas många orsaker till denna smärta speciellt om du är överviktig. Det finns många saker att testa huruvida det är som rör kost eller kosttillskott som du kan ta. Du prova en sak för ett par veckor och om det inte fungerar, du prova något annat
1.
Införliva mer fisk i kosten minst 3 gånger i veckan, om du gillar det. Oroa dig inte för det kvicksilver särskilt om du väljer vild fisk som vild lax eller kolja. Tilapia mycket omega 3's och få låga natriumnivåer icke långfenad tonfisk. Om du inte är en fiskätare, så ta en hög oljekvalitet fisk mellan 8-20 kapslar per dag.
2.
Prova innehåller gurkört olja eller jättenattljusolja ungefär 1,4 gram per dagen. Även olivolja skulle hjälpa. Använd den i din mat utan det kokas, annars kan du orsakar en inflammatorisk reaktion. Använd olivolja som salladsdressing eller lägga den i din veggies efter att de är kokta eller doppa bröd i olivolja.
3.
Prova en mer alkaliska diet mening att komma in minst 3 koppar grönsaker om dagen och minst två frukter och gå organiska bara betyder att du får en större valuta för pengarna . Eliminera Nightshade grönsakerna men för en vecka, kan dessa orsaka mer ledvärk såsom paprika, broccoli, potatis, tomater och aubergine. Lägg sedan till dem igen för att se om det finns en skillnad.
4.
Lägga till en buffrad C-vitamin till din regim. Börjar lägga 1000mg 3 xa dag Ester-C så kan du alltid lägga till fler till planen. Naturligtvis från livsmedel lägga i mer citroner, lime, apelsinskivor att ditt vatten för extra vitamin C. Ät en ett äpple eller en grapefrukt infoga mer vitamin C.
5.
Om du har en juicepress, sedan börja innehåller massor av grönsaker och tillsätt en liten bit ingefära att den för en extra kick. Du kan lägga till det till din kyckling genom att få ingefära i en tub i affären eller dricka lite ingefära te. Gör en läsk med citroner och lägga till lite ingefära till det.
6.
Tumeric eller Curcumin används i en hel del curry recept. Cucurmin är mest effektivt tas 500mg 3 x per dag. Den kan användas i en stek-eller Juiced ens eller läggas till ett ägg sallad eller dipp.

Tips och varningar


 • Se min nästa artikel om hur man skall införliva mer gurkmeja i din kost.
 • flesta av oss går runt uttorkad, så även få halv din kroppsvikt i gram kan hjälpa till ledsmärta.
 • Motion är en annan som minskar inflammation i kroppen även om det är 10 minuter per dag för att börja.
 • Kom ihåg, om en sak inte fungerar, prova något annat.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.