hur man kan stoppa läckande blodkärl

Läckande blodkärl, en form av blödningar (blödning), är en potentiellt invalidiserande eller livshotande sjukdom. Det kan ge komplikationer såsom ödem (svullnad, däribland benen i perifer kärlsjukdom), blindhet (som i diabetesretinopati och makuladegeneration) eller dödsfall (hemorragisk stroke eller överdriven inre blodförlust). Stoppa läckande blodkärl innan irreparabel skada uppstår är nyckeln till att kontrollera och behandla tillstånd

Hur till Stopp läckande blodkärlens


1.
Prova naturligt alternativ som vitamin C, vitamin K och koppar. Vitamin K, som finns i gröna bladgrönsaker, fermenterade livsmedel, lever, och gul animaliska fetter, är avgörande för blodets koagulation, och ett underskott av näringsämnen har kopplats till interna hemmorhaging. Koppar, som finns i lever och skaldjur, är en mineral som är avgörande för integriteten i blodkärlen. C-vitamin, som finns i citrusfrukter och bär, är nödvändigt för syntesen av kollagen, som tillsammans med andra ämnen som koppar, blanketter friska blodkärl.
2.
Fråga din läkare om Ang1. Enligt forskning vid UC San Francisco och Regeneron Pharmaceuticals Inc. publicerats i 24 december, 1999, frågan om "vetenskap", detta protein, som kallas angiopoietin-1, kan återställa läckande fartyg som normalt och blockerar effekterna av ämnen som gör fartyg läckande.
3.
Tänk laserkirurgi. I laserkirurgi, är en stråle av ljus energi som används för att antingen en försegling eller förstöra läckande blodkärl. Detta är vanligen används vid behandling av diabetesretinopati och andra tillstånd med läckande blodkärl ögon.

tips och varningar


 • Även om K-vitamin, C-vitamin och koppar kan köpas som tillägg (i form av piller), de är mest effektiva när de intas av din mat.
 • Kirurgi har risken för komplikationer, bland annat blödningar, infektioner och ärrbildning. Endast välja operation om det är absolut nödvändigt.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.