hur man lindra post-inflammatoriska hyperpigmentering

Gör akne break-outs lämnar din hud med hård-till-kamouflage, långvarig mörka fläckar? Det vetenskapliga namnet för detta tillstånd är post-inflammatoriska hyperpigmentering. Hos vissa personer, orsakar inflammation i huden en överproduktion av hud-pigmentet melanin (samma kemiska ansvarar för din hudton, fräknar och enstaka solbränna. ) Eftersom akne brukar åtföljas av inflammation, är individer med detta tillstånd vänster med märkbar mörka fläckar även efter akne har läkt. Dessa fläckar kan ta upp till flera månader att blekna. . Det finns dock en förnuftig plan som kommer att lindra symptom på detta tillstånd, hjälper till att läka break-outs och hastighet hudens återhämtning
1.
Tvätta ansiktet med vanligt tvål och varmt vatten. Bar tvål är billigare än något annat och tillräckligt tar bort olja och smuts från huden, oftast utan över-torkning. Det finns många akne behandling produkter på marknaden, vilket kan vara mycket effektiva på kort sikt. Men under tiden de kan leda till kraftig uttorkning av huden.
2.
Applicera en generös mängd av Fade grädde överallt där du har en aktuell break-out eller en mörk fläck från en tidigare paus -out.
3.
Applicera en mycket generös mängd solskyddsmedel i ansiktet och halsen, även om du har en mörk hy, när blekna grädden har absorberas i huden. Användningen av solskyddsmedel är förmodligen det viktigaste steget eftersom solljus, även i små mängder, kommer att stimulera produktionen av melanin i huden och därmed kompensera effekten av blekna grädde.
4.
Tvätta ansiktet och återanvända blekna grädde och solskyddsmedel om ditt ansikte börjar kännas oljig under dagen.
5.
Upprepa processen vid sänggåendet, men ersätta en oljefri ansiktskräm för att solskyddsmedel för att hålla huden hydrerad under natten. Väl hydrerad huden läker snabbare.
6.
Strong-brygga din favorit koffein-fri te och dricka 3-5 koppar under dagen. Men använd inte te för att eliminera fruktjuice eller mjölk ur kosten, eftersom dessa innehåller viktiga näringsämnen som inte finns i te. Mega-dos av antioxidanter och släckning kommer att göra underverk för din hud, minska inflammation, påskynda läkning och öka mjukhet i huden.

Tips och varningar


 • Var noga med att få en god natts sömn. Sömnbrist orsakar stora skador på kroppen, gör dig mer benägen att break-outs, inflammation och långsam läkning.
 • Undvik att använda någon ansikte smink som kan täppa till porerna, som t. ex. pulver, concealers och stiftelser .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.