inte EMPI livmoderhalscancer dragning arbete?

Om du lider av episoder av ihållande nacksmärtor som en funktion av skada, stam, överanvändning eller åldrande, skulle hem dragning hjälp. Empi är ett företag som erbjuder den Saunders livmoderhalscancer draganordning, lätt att använda hemma dragmaskinen som kan ge lindring för en rad hals symtom. Se dock till att du får din läkares OK innan någon form av dragning till halsen eller ryggraden

Så fungerar det

Saunders livmoderhals draganordning är ett hem dragfordon som kan leverera upp till 50 kg. kraft för att sträcka på halsen. Du position huvudet i vaggan som stöder ditt huvud och hals. Justera vinkeln för anpassad montering. Enheten tillämpar kraft på baksidan av huvudet, dra bort från bålen. Det finns en säkerhets-release ventil som tillåter dig att avbryta behandlingen när som helst.

Effektivitet

Effekten av Empi Cervical Traction beror på din fysiska funktionsnedsättningar. Genom att först rådgöra med din läkare, kan du undvika felaktig användning av produkten som kan leda till frakturer, stammar och andra allvarliga skador på din nacke och rygg.

För dem som har fått råd av sin läkare eller neurologer för att använda hem dragning, kommer denna enhet att ge en mild dra längs ryggraden. Den Empi Enheten ger mer kraft än typiska over-the-dörr enheter och kan därför generera mer drag, anpassa ryggraden. Det Empi kommer inte att bota allvarliga halsryggen problem, till exempel stenos eller artros. Det kan hjälpa dem med måttlig villkor för att upprätthålla muskel längd i nacken och minska den trötthet som förvärrar smärta och obehag.

Enligt en undersökning från 2006 av Vaughn, med och Rogers publicerades i "Spine," enhetens effektivitet är fortfarande inte fullständigt dokumenterade. I studien dras slutsatsen att det finns positiva konsekvenser för patienter med cervikal nervroten komprimering. Med detta sagt är det Saunders Cervical Traction enheter som omfattas av Aetna sjukförsäkring "nödvändigt varaktig medicinsk utrustning" när ordinerats av läkare för att minska symtom och smärta på grund av "paravertebral muskelkramp. "

Spinal dekompression

Använda Saunders Cervikal Traction med regelbunden motion kommer att stärka nackmusklerna och minska smärta över tid. Det åstadkommer detta genom att dekomprimera ryggraden och gör det möjligt att kotor och nerver av önskad rums att fungera. Använd inga draganordning om du upplever domningar, skytte smärta eller förlust av motorik. Istället ser din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.