mänskliga känslighet för barometertryck

Artrit drabbade har länge hävdat att deras ömmande leder kan prognosen regn långt innan den lokala meteorolog. Forskning visar att nyckeln till detta organ kunskap är effekten av förändringar i barometertrycket

Vad är Barometertryck?

Weather. com definierar barometertryck som "vikt utövades av luften omkring oss. " Förändringar i barometertrycket indikerar vanligtvis förändringar i vädret.

Gemensam faktor

Forskare har konstaterat att de förändringar av väderförhållandena --- inte nödvändigtvis vilken typ av vädret i sig --- är vad som påverkar oss fysiskt. Således gör antingen en ökning eller minskning i barometertryck sig påmind.

Tryckkänsligt Skarvar

USA Today citat Dr John Parenti, chef för Ortopedkliniken avdelningen på Geisinger Medical Center på Danville, Pennsylvania, spekulera att "[d] nervändar på lederna har receptorer som kan känna av tryckförändringar. "

motstridiga forskningsresultat

Trots gott om anekdotiska bevis föreligger när det gäller effekter av väder på kroniska sjukdomar är forskare delade meningar om huruvida obehag medföljande förändringar i vädret bara är psykiskt eller fysiskt faktiskt.

Variationen i Effects

En sak forskare kan enas om är att vädret påverkar oss på olika sätt. Dr George Urban, biträdande chef för Diamond huvudvärk Clinic i Chicago, konstaterar att effekten av barometertrycket inte kan bindas till någon särskild typ av patient.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.