rensar blockerade äggledare

Blockerade äggledarna kan få allvarliga konsekvenser. Om du har blockerat äggledarna du kan ha smärta som en följd av en sjukdom som endometrios. Du kan också ha problem med att föreställa ett barn. Lyckligtvis finns det sätt att lösa problemet
1.
Skaffa en läkare tentamen. För att bekräfta att du har blockerat äggledarna bör du ha en läkare titta på dem. Läkaren injicerar ett färgämne in i livmodern för att se om rören är klara.
2.
Ta Lupron i sex månader. Lupron används vanligtvis för att klara upp endometrios. Om du har blockerat äggledarna som en följd av detta tillstånd kan du ofta få dem bort med några månaders medicinering. Medicineringen kan ge dig biverkningar men det kan hjälpa till att klara ut utväxter på rören.
3.
Genomgå en operation för att rensa rören. Tubal operation görs under narkos och tar ungefär en dag att gå igenom och rätta till. En bra kirurg bör kunna rensa rören och göra det möjligt för dig att ha en bebis. Äggledare operation görs vanligtvis under narkos och har en hög procentsats för framgång.
4.
Överväg alternativ såsom IVF. Sådana alternativ kan du kringgå äggledarna. Om äggledarna är blockerade kan du fortfarande få barn. Ett förfarande som IVF kan låta dig få en bebis. Du kommer att ha dina ägg befruktas utanför kroppen på detta sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.