Hur man naturligtvis öka trombocyter

Blodplättar kallas trombocytopeni och kan resultera i stora blödningar när skadan inträffar. Trombocyter är små celler i blodet som verkar för att delta i koagulationsprocessen. Varje blodplättar innehåller granulat som stärker blodplättar förmåga att hålla sig till varandra och ytan av en skadad blodkärlsväggen. Ett tillräckligt antal blodplättar hindrar blödningen från en brusten blodkärl. Du kan naturligtvis öka din blodplättar att säkerställa förebyggande av läckage av röda blodkroppar och minska risken för blödning.
1.
Undvik raffinerat socker, mättade fetter, bearbetade livsmedel och korn och kolsyrat (kolsyrade) drycker. Dessa livsmedel gör att blodplättarna att falla.
2.
Håll dig borta från mjölkprodukter, alkohol och livsmedelstillsatser i din kost.
3.
Konsumera många friska naturliga mat som ekologiska livsmedel, frukt och grönsaker. Detta bidrar till att stimulera din inre mekanism som ökar din blodplättar. Ät många tomater och bär, som är laddade med vitaminer och mineraler med stark antioxidant egenskaper som hjälper dig att öka din trombocyter. Lägg många gröna bladgrönsaker till din dagliga kost. De tenderar att öka hemoglobinnivån blod, angripa den underliggande orsaken till låga nivåer av blodplättar.
4.
Tvätta alla råa livsmedel noggrant för att avlägsna parasiter och virus som kan leda till att sänka din trombocytantalet.
5.
Stärka immunförsvaret med fiskleverolja eller linfrön oljor. Dessa oljor kommer också att minska inflammation, förbättra cirkulationen och öka din andel av high-density lipoprotein till low-density lipoprotein nivåer.
6.
Ta ett kosttillskott kapsel svampextrakt (inte svamp ). Leta efter en kapsel som extraktet av shiatake, maritake och andra svamp sorter som hjälper till att balansera immunförsvaret.
7.
Lägg rikligt med färsk vitlök och komplettera din kost med vitaminer och mineraler som coenzym Q10; selen, zink, melatonin, vitamin A, B, D och E, Omega-3, och järntillskott. Dessa kommer att förstärka din immunitet och förmågan att bekämpa sjukdomar.

Tips och varningar


 • Var noga med att kontrollera med din läkare för de specifika råd om de livsmedel och kosttillskott för att öka trombocyter.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.