användningsområden för diklofenaknatrium

Diklofenaknatrium ett antiinflammatoriskt läkemedel som används för att minska smärta i skador och andra villkor som artrit. Det hanterar effektivt dysmenorrheal (svår uterin smärta i samband med mens) och regelbundna mensvärk. Dess kemiska namn är 2-(2,6-dichloranilino) Fenylättiksyra, och det marknadsförs under olika varumärken såsom Voltaren, Dicloflex, Votral, Sandoz och Zolterol

verkställande muskuloskeletala besvär

Diklofenaknatrium används. att hantera olika muskuloskeletala besvär, inklusive spondylarthritis artrit, artros artrit och reumatoid artrit. Det tar upp och effektivt kontrollerar en rad andra muskuloskeletala värk, som ont i musklerna i nacke, axlar, deltamuskeln, höft och ljumske muskler, knä, ben och fotled muskler och de som av foten, låret, handled, armbåge och nedre delen av ryggen.

VD mensvärk

mensvärk beror på sammandragningar i livmodern som svar till prostaglandiner och andra hormoner. Den kramp är intensifierades när bitar av vävnad eller blodproppar passera genom cervikalkanalen. Mensvärk är av två typer-primära dysmenorrheal och sekundära dysmenorrheal. Primär dysmenorrheal är regelbundna månatliga kramp upplevs av unga flickor i puberteten. Sekundär dysmenorrheal orsakas av en underliggande reproduktiva systemet abnormitet. Diklofenaknatrium är den aktiva substansen i Voltaren och andra icke-steroida antiinflammatoriska medel (NSAID) som används för att hantera mensvärk. Diklofenaknatrium tolereras väl och dess effektivitet i termer av mensvärk förvaltningen har dokumenterats i tre decennier. Det används för att reglera oregelbunden mens och ge kortsiktiga lättnader för buk och bäcken smärta i samband med menstruation.

Hantera ganglion Cystor

En ganglion cysta eller bibel cysta, är en svullnad som vanligtvis bildas på baksidan av handleden eller handen. Cysta är en vätskefylld, godartad bula som visas runt senor och leder. Den bildar vanligen hos individer mellan 20 och 40 års ålder och är vanligare hos kvinnor. Orsaken till ett ganglion cysta är inte känt, men det antyds att den härstammar efter fysiskt trauma. Storleken på en typisk ganglion cysta är mellan 1 och 3 cm i diameter. Det orsakar en ständig värk i den drabbade led eller ett finger. Ganglion cystor kan effektivt hanteras av diklofenaknatrium.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.