beslag som orsakas av buken skada

Ett beslag uppstår när det finns ett avbrott eller förändring i den normala sekvensen elektriska impulser eller signaler som genereras från hjärnan. Symtom på ett beslag kan innehålla skakningar, krampanfall och skakningar. Vissa typer av skador kan utlösa ett anfall

Orsaker till beslag

Ett beslag kan genom utlöst av hög feber, insulin chock, hjärntumörer, följdverkningarna av stroke, hjärnkirurgi och vissa typer av skador enligt till universitetssjukhusen i Cleveland (UHC) hemsida om epilepsi och kramper. Abdominell skada, enligt UHC hemsida, är en typ av trauma som kan bidra till anfall.

Buken skador

Det finns två huvudtyper av bukskador --- penetrerande sår i buken skada och trubbigt kraft trauma buken skada . Enligt den organiserade Wisdomwebsite, är den ledande orsaken till trubbigt kraft trauma buken skada bilolyckor.

Shock

Båda typerna av buken skada kan orsaka en olycka offret att gå in i ett tillstånd av chock, ofta på grund av omfattande inre eller yttre blödningar och /eller skador på levern. Stöt från en svår skada i buken kan utlösa ett anfall eller konvulsioner, enligt LiveStrong. com.

Elektrisk stöt

buken orsakad av kontakt med levande elektrisk ström kan utlösa ett anfall, enligt en LiveStrong. com artikel om elektriska skador. Hudkontakt med strömförande ledningar eller skadade ledningar i utrustning såsom elektriska värmedynor kan orsaka svår elektriska stötar och kan komma att beslagtas.

Buken Epilepsi

Epilepsi är ett primärt utlösande faktor för anfall, enligt UHC webbplats. En typ av epilepsi som kallas buk epilepsi, symtom som kan efterlikna buken skada, kan bidra till anfall.

Symtom

Symtom på buken epilepsi såsom svåra buksmärtor, enkla partiella anfall, förvirring och synkope eller matthet enligt en Meridian Institutets hemsida på buken epilepsi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.