hur kan man få pengar för mitokondriell sjukdom

Mitokondriell sjukdom är en sjukdom som börjar i de celler i kroppen och så småningom försvagar hela kroppen. Även om sjukdomen kan påverka vuxna, slår det oftast barn. Det har ingen bot, bara behandlingar för att lindra symptomen. Eftersom det inte har något botemedel, fortsatt finansiering för de organisationer som arbetar på sjukdomen är kritisk. Du kan hjälpa till genom att samla in pengar för detta tillstånd
1.
Passa dig med en organisation som arbetar åt att hjälpa människor som har mitokondriell sjukdom. Även bredare organisation kan lägga undan pengar för denna sjukdom, organisationer, däribland FN: mitokondriesjukdomar stiftelsen och Stiftelsen för ett botemedel mot mitokondriell sjukdom Inc. göra den till sin högsta prioritet.
2.
Work nära samarbete med den organisation du väljer. Förenade mitokondriesjukdomar Foundation erbjuder 50 sätt att du kan Länklistan för sin organisation, som du hittar som en resurs nedan. Organisationen kan hjälpa dig med insamlingar så liten som en lemonadstånd till något större, t. ex. en auktion. Ring 1-888-317-8633 för mer information.
3.
Samla pengar själv och donera den senare. Detta kan vara så enkelt som att fråga folk du känner för några dollar här och där eller starta en stor insamling händelse. Ta dig tid att forskningen specifika organisationer innan du lämnar över pengarna du tar upp.
4.
Sprid ordet om mitokondriell sjukdom. Det är bra när man kan få människor att donera pengar till orsaken och ännu bättre om du kan utbilda dem och göra det deras sak också. Det tar många människor som arbetar tillsammans för att hitta ett botemedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.