hur man använder magnesium för migrän

Plågsamma och funktionsnedsättande i naturen, migrän är intensiv huvudvärk som oftast drabbar vuxna i åldrarna 25 och 55. Ett stort hälsoproblem, receptbelagda läkemedel fungerar bara för en handfull av de drabbade. Studier visar att patienter med migrän kan vara brist på magnesium. Täta migrän kan ha nytta av en daglig dos av magnesium. Även magnesium inte kan vara till hjälp för alla patienter med migrän, kan det vara värt ett försök med tanke på att det är en billig, säker och effektiv behandling för tillståndet.
1.
Öka intaget av magnesium rika livsmedel i din kost om du lider av migrän. Rik mat källor inkluderar bönor, fullkornsprodukter, gröna bladgrönsaker, skaldjur, och bananer.
2.
Undvik choklad trots att det är en bra källa till magnesium. Vissa personer med ihållande migrän kan också ha att undvika nötter, som också är rikt på magnesium. Anses vasodilaterare, choklad och nötter kan utlösa migränanfall.
3.
överväga att ta en magnesium tillägg. Medan man äter magnesium rika livsmedel kan hjälpa, kommer tillskott korrigera ett defeciency. En tysk studie visade att 600 mg magnesium citrat tas för 12 veckor signifikant frekvensen av migränanfall.
4.
Ta magnesium endast under en läkares överinseende om du lider av hjärtsjukdom eller njursjukdom. Konsultera en läkare innan du tar magnesium tillskott om du har en familjehistoria av njursten.
5.
Minska intaget av koffein och alkohol. Koffein och alkohol bryter nivåer magnesium i kroppen. Förutom kaffe, svart te, några läsk, barer energi, choklad och energidrycker kan innehålla koffein.
6.
Konsultera en specialitet huvudvärk klinik om du lider av akuta anfall. Vissa kliniker administrera magnesium intravenöst för att avbryta akuta attacker. Kvinnor med menstruation migrän kan överväga att få månatliga infusioner av magnesiumsulfat för att förhindra attacker.

tips och varningar


 • Experimentera med avslappningstekniker som yoga, djupandning, och biofeedback.
 • Eliminera rött vin, fermenterade livsmedel och Konstgjorda sötningsmedel ur kosten.
 • inte komplettera med magnesium om du lider njur-eller hjärtsjukdom!

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.