hur man förbereder för en gastric sleeve operation

Om du läser den här artikeln har du förmodligen redan förstår vad en gastric ärmen är. Om inte, är det en operation där magsäcken minskas till cirka 15% av den ursprungliga storleken. Denna operation kallas också en hylsa gastrektomi.

Denna operation är generellt rekommenderas endast för personer som är sjuklig fetma med ett BMI över 40 eftersom det finns vissa potentiella skadliga riskerna med denna operation.

Om du förbereder sig för att genomgå denna operation, kan det finnas en massa saker du har på ditt sinne. . Faktum är att denna operation en svår sak att förbereda sig för eftersom det är livsförändrande
1.
Se till att tala med din läkare och ställa några frågor du kan ha om verksamheten. Det är viktigt att du får allt ute i det öppna och prata med honom om allt som är inblandade. Fråga honom vad som kommer hända under operationen i detalj och vad du kan förvänta efter operationen. Det är viktigt att få information innan du rusar in på operation för att fullt ut förstå vad det är du får in.
2.
Prata med din familj. Det är viktigt att din familj och dig själv diskutera allt om operationen. De älskar dig och finns där för att visa dig stöd. Dela dina rädslor och dina förhoppningar om operationen. De kommer att kunna trösta dig och hjälpa dig på vägen. Glöm inte att berätta för dem när din verksamhet så att de kan vara där för dig när du kommer ut från operation.
3.
Innan ärmen gastrektomi operation måste du förbereda eftersom läkaren ordinerat. Detta i allmänhet inte innebär att äta eller dricka för många timmar innan operationen.
4.
Leta upp information om en hylsa gastrektomi förfarande på Internet. Det finns många värdefulla källor där ute som kommer att dela information med dig. Jag rekommenderar att läsa upp om kost och näring eftersom det råder ingen tvekan om att du kommer att vilja ändra dina matvanor efter operationen för att få full nytta av förfarandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.