hur man kan förebygga smärtsamma huden kokar

Hud kokar är mycket smärtsamma, fula och potentiellt farlig hudinfektioner. Kokar kan orsakas av infekterade hårsäckar, igensatta svettkörtlar, skärsår eller tryck på huden. Förhindra kokar är mycket enklare än att hantera bota dem. Följ mitt tips att stanna koka gratis
1.
Hålla huden ren. Tvätt med Dial antibakteriell tvål är ett bra sätt att hålla bakterier borta. Gnid Ring till ett nylonnät dusch sittpuff och gnid försiktigt i en cirkulär rörelse.
2.
hålla huden torr. Efter att få ut ur duschen, försiktigt blot med en handduk. Använd sedan din hårtork på låg temperatur och finish torkningen. Var särskilt uppmärksam på områden i ditt sking med veck eller där hud möter hud, såsom armhålor, insidan av låren och baksidan av knäna.
3.
Bär löst sittande naturfiber kläder. Bomull är det perfekta tyget att hjälpa din hud "andas".
4.
Inte sitta eller ligga i en position för en längre tid. Sittande kan särskilt orsaka övertryck på din vinst som kan leda till kokar vid globlinjen av skinkorna.
5.
Äta hälsosamt, undvika fet och över förädlade livsmedel. Viss forskning tyder på att C-vitamin kan bidra till att förebygga kokar, så äta mycket broccoli, brysselkål, grapefrukt, jordgubbar och apelsiner!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.