hur man kan hantera Méniu00E8res sjukdom

Även om Méniu00E8res sjukdom är sällsynt, för dem som lider av det, symptomen är olycklig.

ringningar i öronen, är förlust av balans, yrsel, hörselnedsättning och en känsla av tryck i öronen bara några av de möjliga elände.

Den exakta orsaken till Méniu00E8res sjukdom är okänd, men många forskare tror att det beror på stora svullnader av de små, vätskefyllda kamrarna i innerörat.

småningom, detta tryck orsakar återkommande attacker av svindel, och kan inkludera illamående, svettningar och kräkningar.

ostadighet kan pågå i flera dagar efter en attack.

Méniu00E8res sjukdom drabbar oftast vuxna, (vanligen visar upp i åldrarna 30 till 60) och män drabbas oftare än . kvinnor

Läkare kan förskriva en mängd olika läkemedel för att behandla symtomen, men det finns livsstil och kostförändringar som kan hjälpa såväl
1.
Minska ångest i ditt liv.

Stress är en viktig trigger i Méniu00E8res sjukdom.
2.
Följ en hög proteinhalt, kolhydratfattig diet.

Många människor med denna sjukdom har högt i blodet av insulin, som försämrar cirkulationen. Ät bara hälsosamma fetter, och konsumera kvalitet magert protein, som fisk och fågel.
3.
Följ saltfattig diet.

Natriumhalten nivåer orsaka kroppen att behålla vätska, vilket ökar trycket i öronen.
4.
Undvik alkohol och koffein.

Båda kan försämra cirkulationen och blodflödet, utöver att orsaka svängningar i blodsockret. Det är viktigt att hålla insulinnivån under kontroll.
5.
Överväg att ta kosttillskott.

Butcher's kvast bekämpar vätskeretention och främjar en hälsosam cirkulation.

Ingefära är utmärkt för illamående, hjälpmedel omsättning, och är känd som en "bärare" ört-vilket betyder att den hjälper alla andra kosttillskott kan arbeta mer effektivt

Sun-Theanin kan lindra ångest. utan att orsaka trötthet.

Mangan, 5 mg dagligen. Vissa forskare tror att en brist på mangan kan vara orsaken till Méniu00E8res sjukdom.

tips och varningar


 • nedsatt blodflöde till hjärnan på grund av tilltäppta artärer och dålig cirkulation finns möjligheter i Méniu00E8res sjukdom. Uppmärksamhet för kost är absolut nödvändigt.
 • Det kan finnas ett samband mellan Méniu00E8res sjukdom och höga kalcium. Adekvat D-vitamin, magnesium och kisel är nödvändiga för en korrekt assimilation och användning av kalcium.
 • att hjälpa med yrsel attacker, ligga ner med din opåverkad örat mot en hård yta, och titta i riktning mot det drabbade örat .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.