hur man kan minska säsongsbundna allergiska symtom i ditt hus

Det är illa nog att ha kliande, rinnande ögon och nysningar när du är utanför, men när du säsongsbunden allergi symptom plåga dig i ditt hus är det ännu värre. Allt du vill är allergi lättnad. Många människor lider av minst en säsongsbunden allergi, kan det vara en ambrosia allergi, pollenallergi eller en kulmen på många säsongsbunden allergi faktorer. Det finns några saker du kan göra för att minska säsongsbunden allergi symptom i ditt hus
1.
Köp honung som odlats lokalt. Ha lite honung varje dag, förutsatt att du inte är allergisk mot det. Tanken bakom detta är honung med hjälp av okänsliga dig till din lokala pollenallergi.
2.
Stanna inne i ditt hus så mycket som möjligt med din luftkonditionering på och fönstren stängda på torra, blåsiga dagar när allergen kommer att flyga genom luften. Om möjligt gå på natten i stället för under dagen. Den pollen lägger sig på natten mer än under dagen.
3.
Bär dina skor i ditt hus. Den pollen fastnar på dina skor och du kommer att sprida pollen i hela huset försämring din säsongsbunden allergi symptom.
4.
Torka av ditt husdjur med en fuktig trasa innan de kommer in i ditt hus. Ditt husdjur kan också spridas pollen genom huset.
5.
Häng tvätten på tork inne i ditt hus. Torkning kläder och lakan utanför samlar pollen som kommer att göra säsongsbunden allergi symptom förvärras.
6.
Använd en luftrenare för att ytterligare minska allergener och ge viss allergi lättnad.
7.
Installera HEPA-filter på din central luftkonditionering system för att fånga pollen och andra allergener.

tips och varningar


 • Se en läkare för allergi behandling om säsongsbunden allergi uppehåll i ditt dagliga liv.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.