hur man lindra smärta tennisarmbåge

Tennisarmbåge är inget annat än tendinit av armbågen senor. Till skillnad från det namnet antyder kan tennisarmbåge bero på många andra aktiviteter än tennis. Snickare, målare, stickare och Typer är alla kandidater till tennisarmbåge. Tennisarmbåge orsakas av små tårar i armbågen senan som orsakar svullnad och smärta. Smärta är oftast kände runt benig ratten på utsidan av armbågen, men kan kände på armen också. Tennisarmbåge är en klassisk över användningen skada, och det bästa sättet att lindra smärta, är till vila.
1.
Stoppa aktivitet
Vid första tecken på armbågen smärta, stoppa vad du gör. Avbryt den verksamhet som orsakar smärta. Ju tidigare du stanna och vila desto snabbare återhämtning tid.
2.
Ice armbågen
Icing omedelbart efter smärtan börjar kommer att minska mängden svullnad och minska smärta kände efter skada.
3.
smärtstillande
Ta Tylenol, eller andra icke-inflammatoriska smärtstillande för att lindra smärtan. Om patienten är under 20, uppsök före administering några aspirin baserad smärtstillande.
4.
Om smärtan kvarstår efter ett par dagar, beställa tid hos en sjukgymnast. Sjukgymnaster kan utföra ett ultraljud behandling för att minska inflammation och smärta. Range av rörelsemönster övningar och klädd i en motkraft tandställning är också användbara vid behandling av tennisarmbåge.
5.
Undvik utrustning som har ett brett grepp eller är för tung. Bibehålla en god hållning och sträcka innan träningen.

Tips och varningar


 • undvika upprepade vrida och gripande aktiviteter
 • Denna artikel är avsedd för informativt ändamål och är inte medicinsk rådgivning. Sök läkare från en läkare innan du påbörjar någon behandling plan

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.