is behandling för hemorrojder

Din ändtarm består av anal kuddar. Enligt Mayo Clinic, anal kuddar är inneslutna av muskelvävnad. Hemorrojder kommer att utvecklas på grund av försvagade muskler, graviditet eller när du konsekvent påfrestningar under tarmrörelserna. Hemorrojder är venerna som blir inflammerade och svullna i och runt ändtarmen

Ice Betydelse

Använda is på hemorrojder kommer att bidra till tygla förvärras blodkärl, samt hålla inflammation och svullnad av hemorrojder till ett minimum.

Tidsplan

Använd ispåsar för att den rektala området i minst 20 minuter för att döva det drabbade området. Applicera inte ispåsar för att det drabbade området utan att skapa hinder, såsom omslag isen pack i en handduk.

Fryst Komprimerar

Frysta komprimerar kan också ge hjälp till hemorrojder. Lägg en fuktig handduk i frysen i 15 minuter, och sedan använda kall kompress på din ändtarmen området.

Fryst mat

Om du inte vill krångel med att göra en kylklamp, med hjälp av en frusen förpackning av livsmedel såsom ärter kan ge samma mängd lättnad för hemorrojder.

Sitz bad

Omväxlande Sitz bad med is behandlingar kan bidra till att ge lugnande lättnad för din hemorrojder. Blötläggning i ett bad innan du använder is kommer att bidra till att minska graden av din smärta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.