Hur man sover bättre utan piller

Sömn är avgörande för den allmänna hälsan. Sömnstörningar är mycket vanligt idag, orsakar ofta skadliga hälsotillstånd och problem. Alla vill sova bättre utan att använda droger. Här är hur man sover bättre utan piller
1.
Meditera i slutet av dagen för att sova bättre utan piller. Meditera på hälsosamma, positiva saker och upplevelser. Egentligen leende och andas djupt du andas ut bekymmer och oro för dagen.
2.
Praktiken verkar de skriva ner det "strategi att sova bättre utan piller. Vid slutet av dagen före sömn, om det är något bekymrar dig, skriva ner det. Skriv ner två praktiska sak du kan göra för att lösa den utmaning du står inför. Sedan gå till sängs.
3.
Ha en bra, hälsosam sexliv att sova bättre naturligt. Sexualiteten är en normal, integrerad del av allmänna hälsa och välbefinnande. Var inte blyg bort från din sexualitet. Omfamna det och låsa den.
4.
Övervaka och filtrera orden, ljud och bilder du låter i ditt sinne till bättre sömn. Negativa medier och innehåll störa god sömn och bidra till att sova villkor som sömnlöshet. Se till att du bara tillåter positiva, hälsosamma media och innehåll in i ditt sinne och väsen.
5.
Har harmoniskt förhållande att sova bättre. Brist på harmoni i vänner och familjerelationer kan bidra till brist på sömn och sömn villkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.