biverkningar av Marshall protokoll

The Marshall Protocol är ett kontroversiellt alternativ behandling bygger på tron att D-vitamin i kroppen kombineras med bakterier för att stänga av immunförsvaret, som lämnar kroppen sårbara för kroniska sjukdomar som sarkoidos, fibromyalgi och reumatoid artrit . Vetenskap författare och smittsam sjukdom specialist, Dr Mark Crislip, förklarar att protokollet använder en angiotensin (olmesartan) för att stänga Vitamin D-receptorer på cellulär nivå och långsiktigt antibiotika som minocyklin att bli av med bakterierna. Behandlingsplanen har biverkningar som bör beaktas.

Effekter av vitamin D begränsning

Forskare har känt i mer än ett decennium som kroppen behöver tillräckliga nivåer av vitamin D för att förhindra vissa autoimmuna sjukdomar. Till exempel finns det väldigt lite multipel skleros längs ekvatorn, men sjukdomen ökar drastiskt i förhållande till latitud. D-vitamin, enligt Mayo Clinic, behövs för att kroppen ska hålla nivåerna av kalcium och fosfor. Rätt nivå av vitamin D i kroppen hjälper till att bekämpa benskörhet, muskelsvaghet och missbildningar ben.

Effekter av Long-Term Antibiotika

Enligt Centers for Disease Control and Prevention, överanvända antibiotika för saker de inte kan bota gör dem mindre effektiva över tiden. Bred överanvändning har lett till bakterier resistenta mot antibiotika, och detta har blivit en global hälsokris.

Jarisch-Herxheimer Effect

bieffekt av Jarisch-Herxheimer är sjukdomen du känner en dag eller två efter start en antibiotikum. Den kommer från endotoxiner som frisätts i kroppen när skadade och döda bakterier slå blodet på samma gång. Meg Mangin, legitimerad sjuksköterska vid autoimmunitet Research Foundation, förklarar att vissa patienter rapport ökade trötthet, led-och muskelvärk, huvudvärk, hudutslag, muskelkramper, yrsel och förvirring, bland annat och symptom vax och avta i hela Marshall protokollet behandling.

risker och fördelar

Alla medicinska beslut som kräver analyser av risker och fördelar. Bra användning av logik och resonemang, tillsammans med en vilja att hålla jämna steg med den senaste forskningen kommer att hjälpa dig göra det val som är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.