hur man dödar en binnikemask

Tror du att du kan ha en binnikemask? Att bli av med en bandmask naturligt är enklare än du kanske tror. Bandmask kan överleva i några av de tuffaste platserna på jorden, men det finns några saker de bara inte komma överens med. Även bandmask är vanligare hos djur, får människor ibland dem. Bandmaskar är parasiter som vanligen erhålls genom att äta enligt kokt kött. Bandmask kan mata på välbehövliga näringsämnen i dina tarmar och leda till viktminskning. Här är en sammanfattning om hur man kan bli av och döda ett band mask hemma själv.
1.
Se alla dina kött är ordentligt tillagade. Tapeworm ägg kan landa på rått kött när du är på slakt bordet om köttet inte är ordentligt separerad. Matlagning din biffar medium bra hela tiden är ett bra sätt att försäkra din köttet är kokt rakt igenom.
2.
Undvika att köpa kött från unrepitible slaktare. Detta innebär borta från kött i deli's som ser ohygieniska. Aldrig köpa kött genom
en obestyrkt slaktare.
3.
Håll dig borta från öppna marknaden kött i tredje världen. Många länder har inte samma regler och kvalitetskontroller som USA. Detta resulterar i en massa ohälsosamma kött som säljs.
4.
Ät 30 kokta pumpafrön om dagen. Pumpafrön innehåller en kemikalie som dödar bandmaskar inom några dagar. Du kan antingen köpa en pumpa och grädda fröna själv, eller köpa dem färdigförpackning från din lokala hälsokost butik.
5.
Öka din vitlök intag. Vitlök innehåller även bandmask döda kemikalier. Men måste du äta så mycket som en hel kryddnejlika en dag för att effektivt befria kroppen av bandmask.
6.
Äta mat med hög fiber som färsk frukt och grönsaker. Livsmedel som innehåller mycket fibrer hjälper naturligt rent ut dina tarmar och passera bandmask.
7.
Övervaka din pall för de döda bandmask. Bandmasken försvinner ofta i en vecka eller två. Band maskar är vita till färgen och normalt ser ut som en platt bit spaghetti.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.