hur man förbereder för laparoskopisk kirurgi

En laparoskopisk kirurgi är en operation som i allmänhet utförs i syfte att placera ett knä band runt en patientlag mage. Detta sker i allmänhet till personer som har ett BMI som är 40 eller högre. Denna operation är viktig eftersom den gör det möjligt för patienten att gå ner i vikt när de tidigare var oförmögen att göra det.

Beslutet att genomgå en laparoskopisk kirurgi är en viktig fråga. Det är en operation som bär många risker så måste man förstå vad de får in innan du accepterar operationen.
1.
Tala med din läkare och be din läkare om allt du undrar. Innan få ditt knä bandet, är det förmodligen det viktigaste steget. Eftersom du kommer att den som går in på operation, har du rätt att som patient att veta allt som kommer att hända med dig före och efter operationen. Fråga alltid om möjliga risker och komplikationer eftersom det är dessa fakta som är det viktigaste att veta.

ser också till att tala med din familj och berätta att du ska genomgå denna operation. Lyssna på vad de har att säga om detta i förväg och se till att de är medvetna om varför du ska genomgå kirurgi. De älskar dig, de så naturligtvis blir orolig.
2.
Göra en del forskning på Internet. Det finns många värdefulla resurser som kan hjälpa dig fatta rätt beslut och kan hjälpa till att besvara några bekymmer eller funderingar du har.
3.
Ett varv band kommer att kraftigt förändra ditt liv, men du kommer behovet av att sätta fram lite ansträngning för att operationen ska lyckas. Återhämtning kommer inte att vara slutet av raden när du har detta förfarande-det kommer bara markera en början

Du måste ändra din kost. . Du måste äta rätt mat och få en balanserad näring. Massor av vatten, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter är avgörande för framgången för din knä bandet kirurgi. Det är också viktigt att få mycket träning eftersom viktminskning kommer excellerate med rätt kost.
4.
För förberedelserna för operationen, kom ihåg att berätta för dig själv att allt kommer vara "OK" och att du börjar omvandlingen till en mer självsäker ny du. Du kommer att må bättre, se bättre och har förtroende och kropp du alltid har drömt om. Kom ihåg, varv band är bara början av din "nya" liv!

Bered som läkaren säger. Vill inte äta eller dricka under de timmar före din operation och se till att hålla dig lugn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.