hur man rapporterar recept missbruk i Tennessee

År 2007 heter BlueCross BlueShield Insurance Co Tennessee som Nr 1 Statligt för receptbelagda missbruk. Den nationella receptbelagda läkemedel hotbildsbedömning 202C släppt av National Drug Intelligence Center, visade att sju miljoner människor hade erkänt de använde receptbelagda läkemedel för icke-medicinska skäl under 2007. När det används på fel sätt eller fel dos, kan receptbelagda läkemedel blir dödliga. Receptbelagda missbrukare få sina läkemedel av läkare shopping, internet köp eller förfalskning. Om någon du känner missbrukar receptbelagda mediciner, rapportering honom bara kan rädda hans liv eller livet för andra som skulle kunna falla offer för en träff och köra eller annan olycka medan han var påverkad.
1.
Samla så mycket information som möjligt om hur denna person missbrukar recept. Vet du att hon är inne och surfar på Internet och göra inköp? Är du medveten om sin resor till många olika läkare i försöket att få liknande recept? Har hon sagt att hon förfalskade ett recept för att få henne piller? Skriv ner allt du vet om vad som händer med förskrivning förövaren, inklusive datum, personer som var inblandade, apotek hon använder och hennes drog.
2.
Ring din lokala kraft drog uppgift. Du hittar dem i telefonkatalogen under län listor. Du kan också ringa din lokala polismyndighet eller sheriffkontoret och begär numret. Om ditt län inte har en kraft drog uppgift, placera samma samtal till din lokala polis-eller sheriffens avdelning. Begär att tala med brottsutredningar.
3.
Lämna så mycket information som du kan för att den tjänsteman som talar med dig. Erbjudande till post eller e-post ett maskinskrivet kopia av dina anteckningar, så tjänstemannen kan ha något att referera till som han uttrycker målet tillsammans.
4.
göra ytterligare samtal som du får mer information. Om recept förövaren plötsligt förändringar apotek eller läkare, se till att föreskriva att ny information till den institution som du arbetar.
5.
Rapportera recept missbruk i Tennessee's Medicaid-program, TennCare. Patienter som läkare butik för att få ytterligare föreskrifter eller ändra styrkor om recept innan dem till apotek, kostnad för programmet och därefter skattebetalarnas pengar. I 2009 227 personer åtalades TennCare bedrägeri, var 145 dömda och 54 placerades på en skenmanöver program, enligt TennCare Office of Inspector General. TennCare har ett program som betalar kontant för tips som leder till arrestering och övertygelse som begår TennCare bedrägeri. För att rapportera TennCare bedrägeri ringa 1-800-433-3982.

Tips och varningar


 • inte sätter dig själv i fara, samtidigt samla in information. Låt brottsbekämpande ta de risker som de är utbildade i hur man hanterar det.
 • inte gör falska anklagelser. Det är okej att göra misstag, eller tillhandahålla information som du anses vara korrekt, men för att göra falska uppgifter medvetet för brottsbekämpning är ett brott som du kan laddas.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.