hur man ska behandla en diabetiker insulin reaktion

Diabetes kan vara en försvagande sjukdom, medförande öga webbplats, muskulös integritet, leder och en mängd andra kroppsfunktioner. Diabetes i allt allvarligare fall behandlas med insulin. En diabetiker som ger sig för mycket eller för lite insulin kan ha en negativ respons från darrande till direkt medvetslöshet. Om du någonsin runt någon som har en diabetiker insulin reaktion du kan behandla dem omedelbart och effektivt. Här är hur . . . .
1
avgöra vilken typ av insulin REAKTION-Vissa diabetiker insulin reaktioner skiljer sig från andra. Om en person visar tecken på lätt darrande de behöver äta något för att höja sina blodsockervärden. Andra diabetiker kan gå in insulin chock. Svaghet, stryk, svimning, och även bli envisa och frätande. Dessa är alla tecken på diabetes är i en djup insulin reaktion och behov SOCKER omedelbart. I detta fall kan du behöva bestämma att tvångsmata med diabetes eftersom de kan vara mycket förvirrad och envis. Diabetiker som haft dessa typer av våldsamma reaktioner bör alltid bära en MedicAlert armband i offentliga
2
SOCKER Remedy -. . Efter fastställandet av nivån på den diabetiska insulin reaktion med diabetes behöver inta en stor mängd socker. Apelsin eller juice, godis, söta iste, läsk och även sockerbitar kommer att vända en diabetiker reaktion. Varje söt mat är vad som måste matas för att få upp blodsockret. Diabetiker som har de våldsamma reaktionerna mest trängande behov av hjälp.
3
MEDICINERING. -I bästa fall glukos geler och tabletter är mest fördelaktigt för diabetiker insulin reaktioner. Dessa mediciner är mycket snabbare absorberas i blodet. Dessutom finns det inget tillsatt fruktos som du får från andra typer av sockerhaltig mat för att avhjälpa en reaktion.
4.
Om en diabetiker går in insulin chock, svimning de behöver omedelbar hjälp hjälp. Antingen ta dem på närmaste sjukhus eller ringa en ambulans.

Tips och varningar


 • Försök att hålla diabetiker armar och händer på det sidor.
 • Tveka inte att tvinga ett lidande att förtära den nödvändiga mängden socker.
 • Vissa diabetiker som har reaktioner kan vara ganska våldsam eller förtvivlad. Behandla därefter.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.