hur man ska behandla genitala eksem

Tänkte att jag skulle dela något jag upptäckte på min egen som kan hjälpa andra människor. Om du är som de flesta människor, inklusive jag själv, det första som vi gör när ett utslag komma på i ett område som våra könsorgan är att bryta ut alla städare och desinfektionsmedel och ren ren ren, både våra könsorgan och kropp och ibland hela vår boyta . . . eller vi kör iväg till doktorn i vilket fall det mest sannolika utfallet även om en STD inte befinns vara fallet är läkaren föreskriva en aktuell salva eller en runda antibiotika. Nåväl, efter år av lidande jag äntligen räknat ut att dessa metoder inte alltid kan vara det klokaste

Min erfarenhet: de.
Jag har tagit många antibiotika under åren och när jag var yngre också tenderade att använda mycket blekmedel för att rengöra saker runt huset. Till slut fann jag mig själv som lider av allergier och kroniska eksem som ett rött utslag eller blomma på huvudet av mina manliga körteln och förhuden som skulle cykla och slå på den då och då. Efter år av detta hörde jag följande artikel om forskning som utförts av DrJulie Segre av den nationella Human Genome Research Institute i bakterier och andra mikrober som finns på olika delar av kroppen. Hon gjorde klart att våra kroppar celler ut numrerade från 10 till 1 av bakterier och andra mikroorganismer, och att olika delar av våra kroppar är koloniserade av olika samlingar av bakterier och andra organismer. Detta verkade vettigt för mig, så jag bestämde mig för att köra ett litet experiment. Om kronisk dermatit jag upplevde på min manliga genitala organ berodde på en obalans i bakterier som lever i min förhud och manliga gland (och inte på grund av stress, kroniska infektioner eller allergier) sedan någon med en hälsosam bakterie samling skulle kunna åter befolka mitt underliv under förhuden. Jag skulle satsa säga metoden också kunde arbeta med samma kön. Vad är häpnadsväckande är att när saker är rätt igen du inte behöver retirera området igen eller göra någon speciell rengöring. Mina ord av försiktighet skulle vara att se till ingen av er har någon form av STD eller andra infektionssjukdomar först. Tyvärr har jag inte några förslag till en enda person
1.
Har din partner tvätta händerna med en mild oparfymerad tvål och torka med en ren handduk.
2 .
har sedan hon skrapa lite av hennes smegma (sebaceous tvål-liknande sekret i hudvecken) från mellan hennes blygdläppar och smeta den runt huvudet på din manliga körtlar förhuden kan omfattas upp .
3
såg hon aldrig rör vid hennes könsorgan med samma finger som bara rörde din manliga körtel under varje session och att hon tvättade sina händer efteråt -. en garanti för att säkerställa att om du har något otäckt kommer det inte att överföra till henne (vi använder kondom som preventivmedel).
4.
Upprepa varje natt för ungefär en vecka. (Efter några dagar mitt utslag gick bort helt och efter 3 månader nu jag har inte sett den sedan dess. )
5.
För dem som använder ett smörjmedel

KY Jelly innehåller en anti-bakteriell (klorhexidinglukonat), anti-svamp (metylparaben) och ett pH stigande kaustiksoda "lut" (natriumhydroxid). Så vad kan hända (min teori bara) är att om du använder det ofta du kan döda hälsosam balans av mikroorganismer som lever i huden på ditt könsorgan. När du får entusiastisk och skapar irritation /inflammation och sedan gå att tvätta bort efteråt allt du har gjort är introducerat en ny samling av bakterier och svampar från din handduk som kom in från luften. Även om du kan känna dig torr efter handdukstorkning av dig huden, huden fortfarande är fuktig och mogen för infektioner. En mycket frisk och definitivt billigare alternativ till KY Jelly eller någon annan liknande smörjmedel är att göra upp din egen smörjmedel med enkla metylcellulosa och rent kranvatten. Metylcellulosa kan köpas i många hälsokostbutiker som ett fint vitt pulver. Många människor med intolerans mot vete använda den som ingrediens i vete fri bakning.
6.
Vill göra en egen smörjmedel, kommer att inte ha någon av dessa oförutsedda komplikationer, bara piska med en gaffel 1 /4 av tesked (1,25 ml) av metylcellulosa i ett glas varmt vatten.

tips och varningar


 • Undvik parfymerade produkter (dvs. cologne, deodourants , schampo, etc. )
 • Undvik starka och irriterande städare som blekmedel och sköljmedel
 • Prova alternativa rengöringsmedel som: unscented-djurvänlig mat grad tvål, väteperoxid, isopropanol, , TSP-trinatriumfosfat (för tuffa grejer)
 • Se varken du eller din partner har en svampinfektion, STD eller andra smittsamma sjukdomar innan du försöker detta remedie.
 • Se till att följa steg 3 för att förhindra korskontaminering.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.