hur man undviker köttätande streptokocker

Jag tittade på en talkshow en dag där en läkare var emot samtal från personer som ställer frågor om hur man undviker att få det ökända Flesh-Eating Streptococcus bakteriell infektion. Besvara ett samtal efter det andra, sa han att det inte kunde botas när du kom i kontakt med organismen även om du behandlas omedelbart . . . jag nästan bytte kanal när den sista samtalet som kom i det stoppade honom i hans spår . . . och jag är mycket angelägen om att dela vad jag har lärt mig genom åren med dig
1.
undvika att komma i kontakt med smutsiga ytor särskilt om du har ett aktuellt sår eller om ytan kan orsaka sår.
2.

Gå inte barfota utomhus så att du inte orsakar ett sår som kan plocka upp denna farliga organism (för att inte nämna andra).
3.
Undvik sand lådor som barn spela om du har en nyare sår. Dessutom bär flip flops i gymnastiksal duschar även om du inte har ett sår. Strep gillar dessa miljöer, och vi ofta gånger får streptokock-infektion "svinkoppor" från dessa typer av platser. Impetigo är oftast en relativt harmlös infektion om de behandlas med tredubbla antibiotisk salva och välkontrollerade -. . Det orsakar många små blåsor fyllda med pus, ofta på fötter eller händer, men du kan få dem någon annanstans
4

Om du får ett sår från marken eller från en potentiellt oren yta, omedelbart släck det med väteperoxid.

Av alla de samtal som kom in till den läkare på talkshow, frågade de om triple antibiotisk salva, mercurochrome antiseptisk, mertiolat tinktur antiseptisk, alkohol och så vidare, men den som stoppade honom i hans spår för att säga "nej", "nej", "nej" på varje fråga om vad skulle kunna döda BUG var väteperoxid.
5.
Om du har ett sår som börjar bli riktigt röda eller varma, speciellt om du inser det inte är en normal typ av sår, kontakta din läkare omedelbart. Flesh-Eating Streptococcus kan göra att du förlorar en hand, arm, eller ben, och Gud förbjude att du skulle få den någon annanstans på kroppen.

Om du gillade den här artikeln, besök min artikel, " hur man kan läka dig från Bad Things ", på Bukisa på denna plats: http://www. bukisa. com/articles/304775_how-to-heal-yourself-from-bad-things-eller klicka på länken till den här artikeln enligt "Resurser" nedan.

tips och varningar


 • Om du gillade den här artikeln kan du ta en stund att dra över artikel Omdöme Stjärnor bredvid min bild så att andra kan få en känsla för hur bra denna artikel är.
 • Om du inte är medlem i eHow, vänligen gå med så att du kan betygsätta våra artiklar!

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.