mineraler och örter att bekämpa fibromyalgi

Fibromyalgi är ett kroniskt tillstånd utan känd orsak som drabbar 2 procent av den amerikanska befolkningen-oftast kvinnor-enligt MayoClinic. com. Personer med fibromyalgi ofta känner ihållande utmattning och smärta i hela sina kroppar. Även läkemedel såsom icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID)-acetylsalicylsyra och ibuprofen, till exempel-och antidepressiva rekommenderas för att hantera tillstånd, tål vissa patienter inte dessa väl. För dessa individer, kosttillskott och växtbaserade behandlingar erbjuda en alternativ metod, enligt WebMD.

Identification

Människor är mer sannolikt att drabbas av fibromyalgi äldre de blir. . Tillståndet påverkar inte bara muskler utan även ledband och senor. Drabbade känner anbud överallt, men särskilt i centrala tryck-point områden, såsom skulderbladen, nacke och på sidorna av höfterna. Fibromyalgi patienter tycks aldrig nå en djup sömn, så de är alltid trött. Förhållanden som verkar finnas med fibromyalgi är artrit, kroniskt trötthetssyndrom, depression och lupus, bland annat, enligt MayoClinic. com.

Fibromyalgi sak är i grunden okänd, men ett antal faktorer kan utlösa tillståndet. En traumatisk händelse eller känslomässig stress i kombination med infektion och en släkthistoria kan göra en person särskilt känsliga.

Minerals

De två mineraler pekas ut som viktiga att återvinna balans i en kropp kastas ostadigt med fibromyalgi är kalcium och magnesium, enligt Friska-Living. Org. Kalcium bidrar till att avlägsna mjölksyra ur kroppen, ett ämne som fibromyalgiker har i överflöd. De bästa formerna av kalcium kommer för biologiska källor, såsom vegetation eller tång.

Magnesium är en naturlig smärta chef, förhindra alltför snabb bränning av nerver. Enligt Elizabeth Wotton, ND, ett naturläkemedel läkare på Compass Family Health Center i Plymouth, Massachusetts, USA, fibromyalgipatienter har brist på magnesium, vilket är en källa till sin kroniska smärta. Magnesium samarbetar med kalcium för att slappna av muskler och lindra smärta. Dr Wotton rekommenderar 200 mg tre gånger dagligen under loppet av sex månader.

Örter

Enligt Fibromyalgi resursinformation människor använder en rad av örter för att behandla symptom på fibromyalgi.

St Johannesört kan lindra stress, ångest och sömnproblem fibromyalgi kan orsaka. Vad mer, enligt WebMD får ört lindra depression och smärta, eftersom det har visat förmåga att reglera signalsubstanserna dopamin, noradrenalin och serotonin.

Svarta vinbär fröolja innehåller gamma-linolensyra och alfa -linolensyra. Dessa aminosyror hjälper till att minska den typ av ledinflammation fibromyalgidrabbade erfarenhet.

Eftersom Boswellia, älgört och white willow bark är rika på salicins, de är effektiva naturliga smärtstillande medel. Mattram är effektivt mot huvudvärk, som är vanliga bland fibromyalgiker. Pycnogenol lindrar depression genom att upphöja kroppens förråd av serotonin och ökar blodflödet.

Capsaicin (från chilipeppar) grädde, en counterirritant kan smörjas in i huden på drabbade områdena med målet att skapa mindre irritation och avlastar därigenom befintlig inflammation.

Ginseng, en månghundraårig naturläkemedel kan hjälpa till att öka energi nivåer och lindra stress i fibromyalgiker. Kinesiska och amerikanska ginseng är anställda för den allmänna hälsan, medan Siberian ginseng används för att behandla inflammation.

Alternativ behandling riktlinjer

När människor vänder sig till alternativa behandlingar, inklusive örter och kosttillskott, för en rad villkor, har kongressen tagit not och bildade nationella center för komplementär och alternativ medicin (NCCAM), som lyder under ledning av National Institutes of Health. Den NCCAM är laddat med att utveckla riktlinjer för säker alternativa behandlingar som hjälper människor att hantera sina symtom, enligt WebMD.

Interaktioner

Kom ihåg, precis som receptbelagda eller över disk droger, naturläkemedel och mineraltillskott kan har potentiellt negativa effekter på kroppen och interagera med andra mediciner, mot din hälsa. Tala med din läkare innan du försöker någon form av växtbaserade behandlingar eller mineraltillskott. Du kan överväga att se holistisk hälsa leverantörer som använder en kombination av alternativa och konventionella läkemedel för behandling av fibromyalgi symtom, säger WebMD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.