tak effekten av Suboxone

Suboxone förskrivs för behandling av missbruk till opiat droger som heroin, morfin och oxykodon. Även om en kraftfull narkotiska har Suboxone en tydlig gräns för dess effekter-dess "tak effekt-vilket är viktigt att läkemedlets syfte

doser

Taket effekten av Suboxone sker vid stora doser av läkemedlet. Doser efter 16 till 32 mg Suboxone är osannolikt att producera ytterligare effekter utöver detta "tak" enligt den missbruk och psykisk hälsa Services Administration.

Funktioner

Suboxone innehåller naloxon, som blockerar vissa av hjärnans receptorer opoid, bidrar till läkemedels tak effekt. Naloxon blockerar även andra opiater narkotika från att arbeta i hjärnan.

Betydelse

The National Drug Intelligence Center rapporterar att Suboxone är mindre sannolikt att missbrukas än metadon, ett annat läkemedel som används för opiatberoende behandling. En potentiell förövare kommer att få svårt att få en hög genom att stora mängder av Suboxone.

Funktion

Säkerhet är en viktig del av Suboxone är tak effekt. En potentiellt farlig bieffekt av Suboxone är andningsdepression, och risken för detta minskas genom att hålla doser små.

Potentiella

mycket till följd av tak effekt, Suboxone ett utmärkt alternativ för dem som verkligen vill behandling för sin opiatberoende. NiCd uppskattar att en halv till två tredjedelar av opiat missbrukare kan dra nytta av behandling med Suboxone.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.