vad är blåsan operation?

Läkare kan använda blåsan kirurgi för att behandla patienter med tidig blåscancer eller mer avancerade former av sjukdomen. Urinblåsan kirurgi kan användas för att behandla ansträngningsinkontinens när mindre invasiva behandlingar inte har gett tillräckliga resultat

Early Stage Cancer.

Patienter med små tumörer i urinblåsan som har invaderat inte blåsväggen kan genomgå operation för att avlägsna tumören och en liten del av urinblåsan vävnad, enligt Mayo Clinic.

invasiv cancer

Läkare kan behöva ta bort en patients hela urinblåsan i de fall där en tumör har invaderat djupa lager av väggen i urinblåsan. Annat förfarande görs för att skapa ett nytt sätt för patienten att utvisa urin ur kroppen.

Konstgjord Utsöndringen Sphincter

män med en förstorad prostata eller prostatacancer kan ha ett försvagat urin ringmuskel som kan få stöd med en konstgjord anordning som håller urin ringmuskel stängt tills patienten trycker på en ventil för att släppa urin från urinblåsan, enligt Mayo Clinic. Denna konstgjorda enheten opereras implanteras kring blåshalsen.

Sling Förfarande

Läkare kan använda delar av patientens egen vävnad för att skapa en slinga som håller urinröret stängt när en patient hostar eller nyser.

Blåshalsen Fjädring

En kirurg kirurgiskt avbryta blåshalsen att ge stöd för urinröret och blåshalsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.