hur man får neocate gratis och med rabatt

Jag var så entusiastisk när min sons läkare hittade en formel som inte skulle SVÄLLA magen. Jag var dock lägre än entusiastisk när jag fick reda på hur mycket det kostar. Här är några tips som hjälper dig att få Neocate gratis och vid en rabatt
1.
Be din läkare att kontakta den grossist som kommer att tillhandahålla ett prov fall. Om du, liksom de flesta föräldrar i vår situation, har mer än en läkare för ditt barn (GI, barnläkare och utvecklingsbiologi Barnläkaren), fråga dem alla för ett urval fall. I urvalet fallet finns det en kupong för en gratis burk Neocate modersmjölksersättning. Glöm inte att fylla i formuläret och skicka in
2.
Om din privata försäkring inte kommer att betala för Neocate, be din läkare att skriva ett brev till ditt försäkringsbolag be dem att betala för formeln. Om försäkringsbolaget avslår en begäran att betala två gånger, är du då kunna ansöka om utbetalning bistånd direkt från Neocate. com.
3.
Om Neocate. com avböjer att bistå vid köp av formeln kan du köpa från Neocate. com webbplats med kupong koder eller genom olika säljare på Ebay. Dessa koder kan du spara allt från 10% rabatt till ett schablonbelopp om $ 40,00 av. En köpare kan bara använda kupongkoder gång, så du måste vara kreativa om du vill använda de koder som mer än en gång. Vid köp från eBay, vara noga med att inte betala för mycket. Vet att du kan köpa ett ärende på Neocate. com utan en kupong för $ 139,00 med fri UPS Ground frakt.
4.
Använda kupongkoder. Du kan komma åt koderna genom att skriva in "koder neocate kupong" eller "neocate kuponger" i en sökmotor. Jag använder Google. Några av de kuponger på dessa platser har löpt ut och är inte längre giltig. Vissa är helt giltiga. Du kan testa giltigheten av kuponger på Neocate. com. Du väljer den produkt att köpa och ange koden i promo code rutan och klicka "Apply". Om en kod inte fungerar, prova ett annat och en annan tills du hittar en som fungerar.
5.
Logga in på Facebook. com och söka Neocate. Det finns bra information om du kontaktar representanter i hopp om att skriva lagar som kommer att hjälpa till med betalningen av Neocate från försäkringsbolagen.

tips och varningar


 • Fråga din läkare för burkar av Neocate som är på väg att löpa ut. De måste kasta dem bort ändå.
 • När du loggar in på Facebook, utbyta idéer med andra och ge dem möjlighet att dela idéer med dig.
 • Var noga med att följa eBays säkerhet och riktlinjer trygghet .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.