allergier och trötthetssyndrom

Kroniskt trötthetssyndrom (CFS) är ett tillstånd som präglas av mer än sex månader av extrem trötthet och ett avbrott i dagliga aktiviteter. Enligt University of Maryland Medical Center, medan forskarna inte vet orsaken till tillståndet, är allergier misstänks som en möjlig orsak

Betydelse

CFS är en frustrerande tillstånd eftersom ingen blodprov eller skannar kan visa att någon anledning till dess försvagande symptom.

Immunsystemet missbildningar

Enligt universitetet i Maryland, visar många studier av personer med CFS problem med deras immunförsvar. Människor med allergier tenderar att ha överaktiva immunförsvar, kanske leder till CFS.

Allergier

Enligt universitetet i Maryland, många människor med CFS har också allergier i livsmedel, metaller och pollen. Vissa forskare tror att dessa allergier aktivera ett anlag för CFS, inställning av syndromet i rörelse.

Förebyggande /Lösning

Medan det finns inget medicinskt botemedel för CFS, livsstilsförändringar såsom sund kost och vila är bra. Vissa människor också låga doser av antidepressiva läkemedel har vissa positiva effekter.

Överväganden

Enligt universitetet i Maryland, är det viktigt att notera att de flesta allergiker inte drabbas av CFS.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.