fördelar och nackdelar med nandrolon

nandrolon är en anabol steroid som härrör från testosteron. Dess primära funktion är att bygga muskler. Nandrolon är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av njursjukdom och anemi. Men det är också används av kroppsbyggare och brottarna att hjälpa till att erhålla en ökad muskelmassa i kroppen och av dem som deltar i andra sportaktiviteter som tennis, simning och baseball, som kräver stora mängder energi och muskelkraft. Däremot är användande av nandrolon av friska personer för dess muskelbyggande faktorer inte bara olagligt, kan det orsaka allvarliga hälsoproblem.

Fördelar med medicinsk användning

Nandrolon har många godkända medicinsk användning och kan ha flera fördelar inom denna sammanhang, enligt Drugs. com. Nandrolone kan bidra till att återuppbygga skadade vävnader och underlätta reparation av röda blodkroppar skada, så det kan användas som en behandling för anemi. Vid behandling av anemi, kan läkemedlet bidra till att stimulera produktionen av röda blodkroppar i kombination med andra behandlingsmetoder såsom järn intag och transfusioner. Det kan också hjälpa patienter att bygga upp starkare muskler eller återhämta sig från operationer, infektioner och trauma genom hjälpa till att vända katabola processer (uppdelningar av kroppsliga energi). Nandrolon används också hos kvinnor med hormonberoende lyhörd metastaserande bröstcancer som inte svarar på traditionell behandling, och det kan användas på barn som lider av dvärgväxt när mänsklig tillväxt kosttillskott inte fungerar, i båda fallen, nandrolon fungerar genom att förändra hormon funktion i kroppen.

Nackdelar med medicinsk användning

även när den används lagligt, kan nandrolon har betydande nackdelar. Enligt Drugs. com, eventuella negativa effekter av nandrolon konsumtion omfattar hepatocellulär cancer (en primär levercancer), fet hy, acne, förstorad klitoris eller menstruella problem för kvinnliga patienter, onaturliga djupare röst, ökad hårväxt hos kvinnliga patienter, en öm tunga, järnbrist, smärta i ben, svårigheter koagulation leder till orimliga eller ovanliga blödningar, depression, obehag, dålig andedräkt, kräkningar, missfärgad avföring, feber och aptitlöshet.

illegala steroider Använd

Nandrolone betraktas som en mild drog i jämförelse med andra steroider, enligt Iron Man Magazine. Det kan orsaka positiva effekter på kroppen utan att lämna alltför många fysiska eller psykiska ärr som är förknippade med andra, hårdare steroider. Dock är nandrolon användning hos friska individer, såsom idrottare försöker öka sin muskelmassa, olagligt och kan leda till allvarliga hälsoproblem.

Nandrolone artificiellt höjer nivåerna av testosteron i kroppen. Detta kan leda till problem som sträcker sig från skallighet till bildandet av tumörer. Högt kolesterol, infertilitet och aggression orsakas av steroider är också möjliga. Även nandrolon är skonsammare än vissa andra steroider finns det fortfarande risk för dessa problem att uppstå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.