hur man bär en rem epipoint armbåge

Den EpiPoint armbåge bandet genom Bauerfeind är en ortopedisk protes som vanligen används för att behandla inflammation och smärta som uppstår med armbågen skador vid upprepad stress och överutnyttjande som tennisarmbåge. Bandet gäller tryck och stöd direkt till den yttre muskler och senor i underarmen som påverkar armbågen --- sänka inflammation och minska smärta genom att tvinga överarbetad områden för att vila och läka. Bauerfeind designade EpiPoint med en justerbar krok-och öglebanden fästanordning för enkel användning på antingen vänster eller höger arm.
1.
Ståndpunkt en öppen EpiPoint armbåge remmen runt din underarm. Håll din arm ut från framsidan av kroppen. Placera den stora änden av bandet över den bredaste punkten på utsidan av din underarm så den böjda EpiPoint bandet automatiskt radbryts under armen med den smala änden av bandet i närheten av din torso.
2.

Ta med din arm och bandet mot framsidan av kroppen för att frigöra din hand så du kan gänga bandet.
3.
Skjut den smala änden av den öppna bandet --- krok-och kardborrefäste uppåt --- genom D-ring spänne fäst den breda änden på underarm.
4.
Dra smala bandet slut förrän det slutna av EpiPoint bandet skärper till en behaglig nivå runt underarmen och tryck sedan på den smala remmen slutet mot utsidan av remmen fäst. Om du ser röda trådar på kort stillastående rem som fäster D-ringen till EpiPoint, lossa EpiPoint och justerar bandet som röda på D-ring bandet visar att du har över-skärpt EpiPoint.

tips och varningar


 • Om du inte har fingerfärdighet att trä bandet på armen, pre-gänga bandet kör ögla över handen och skjut in enheten så att toppen av din underarm. Vänd öglan runt tills den breda änden av bandet koppar utsidan av din underarm och sedan dra den smala remmen slut tills du har använt önskat tryck.
 • aldrig för hårt remmen runt underarmen som Du kan skära av cirkulationen till din arm.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.